Ingen bulle i ugnen här minsann!

Dagen idag har förflutit precis som vilken annan dag som helst. Pluggat, diskat, ätit, pluggat lite mer osv. Vad som skiljde den här dagen från alla andra dagar är det faktum att jag var på gymet idag! I'm so damn proud of myself!

Jag har inte varit och tränat sen innan jag opererades i våras (vilket var 12e eller 13e maj), men det gick inte så himla trögt att komma igång faktiskt. Jag sprang ca 1,2 km på en sån där Orbitrek-liknande grej (5 minuter x 2), gjorde 60 benpress (20 x 3 med stretching emellan), 30 (10 x 3, kort vila emellan) situps på en sån där bräd-grej ni vet :P och så körde jag såklart med hantlarna också.

Okej, jag ska inte ljuga, klart jag kände av det, men det var inte så farligt ändå. Hade nog kunnat köra lite hårdare, men tänkte att eftersom det var första gången på ett bra tag så var det bättre att ta en mjukstart. Plus att efter träningspasset var slut så tog jag en väldigt rask promenad hem (tog 5 minuter, i vanliga fall tar det 8-10 minuter). Jag kan säga att det var väldigt skönt att ställa sig i duschen när man kom hem! Och ännu bättre var det att gosa ner sig i soffan, i förd morgonrocken och en baguette + juice i högsta hugg!

För just det, jag har ingen bulle i ugnen, jag har en baguette! Mohahaha :D

Och förövrigt så skickade jag ett mms till norsken på min vänstra arm när jag spände musklerna, och jag fick följande till svar: "Okay, I just got more respect for you...". haha! Jag må vara liten och spinkig, men jag har faktiskt muskler!  Så, no messing around with me, folks! =)



Såhär tycker vi
Postat av: Mamma

Du är bara för underbar min goa dotter=))))

2008-09-22 @ 21:36:27
Postat av: Veronica

Se! du kan också! :D bra jobbat!

2008-09-23 @ 00:48:45
URL: http://kaspersmamma.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0