Imorrn bär det av!

Jag kan knappt fatta det, men imorgon åker jag till Norge och min norsk... :) Det är strax över en månad sen vi träffades sist nu, och det har varit en lååååång månad. Ska bli så otroligt skönt att få träffa han igen, och se hur han bor och allt sånt. Det är nu ca 31,5 timme tills vi träffas på tågstationen i Otta. Härligt!! =)

Hur som haver, om 30 minuter går bussen in till stan. Martina ska klippa och färga mitt hår ikväll, så det är bara att hålla tummarna för att hon gör ett bra jobb -vilket hon brukar göra! :) Och sen imorrn ska jag på studiebesök på akuten klockan 10, sen har vi utvärdering av Sjukvårdskursen och praktiken, och sen slutar vi. Då är det bara att vänta på tåget som går 16:20...

Celia har varit här nu igår och idag. Alltid lika roligt att ha fisrumpen min här! :) Hade det inte varit för att jag packat ner kameran så skulle jag ha visat några bilder, men jag orkar inte packa upp den :P

Jag fick f'resten till det sista etik-arbetet igår, det om en religions syn på hälsa, behandling, sjukdom osv. Jag fick mvg på det =) Så det kändes skönt, jag har ju haft sån jäkla ångest över det där arbetet så det är inte klokt, men jag fick till det! Så nu är även den kursen klar :)

Nej, jag ska vattna alla blommor nu innan jag åker, och hoppas på att dom klarar sig till på måndag kväll nu sen... Håll tummarna för det! :)


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

hoppas de går bra på resan.. ha de underbart nu! =) Så hörs vi sen.. :)

2008-11-21 @ 10:21:14
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: LiJeSe

hur gåre därborta ? :)

2008-11-22 @ 16:55:09
URL: http://lijese.blogg.se/
Postat av: M.

tacktack :)

2008-11-29 @ 20:19:47
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Petra

Nu få du ta och uppdatera lite grann! För du har väl kommit hem? Har du ingen bild på din lilla norsk så man kan få se? Blir ju nyfiken!

2008-11-30 @ 15:08:30
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0