ETT RIKTIGT DÅRHUS

Jaha, här är jag då igen, hann aldrig uppdatera något igår. Arbetade som sagt fredag kväll och hela dagen igår, och jag kan säga att det är ett riktigt dårhus där nu. Man blir så trött i huvudet så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen... efter 5 timmar av "förföljande" och tjatande är man verkligen på bristningsgränsen, och man vet inte längre vad man ska ta sig till för att få dem lugna igen. Och det är ju så, är en speedad, ja då smittar det av sig på nästa, och nästa, och nästa... Jag förstår verkligen inte hur de heltidsanställda klarar av den psykiska pressen där just nu, det är för mig obegripligt. Känns så skönt att man inte jobbar alltför mycket, ska jobba måndag, tisdag nu sen är jag ledig till den 9e och sen har jag inget mer arbete inbokat tror jag.

Jaja, sitter och pluggar nu, har hitills skrivit 8 sidor -och det är bara 2 av begreppen, har 5 kvar att skriva om. Undrar om jag hinner? Har bara till på fredag på mig. I värsta fall blir det väl till att sitta uppe hela natten till fredag, men det hoppas jag verkligen jag slipper.

Idag ska vi förövrigt hem till mamma och Per och käka enchilladas -mums! Olof är ju hemma också, så han och gangstern ska nog busa en massa skulle jag tro! Men nu måste jag verkligen fortsätta med pluggandet, får se om jag hinner slänga upp nåt videoklipp eller bild lite senare kanske. Solong.


Såhär tycker vi
Postat av: Lia Florenz

söt header:D

2008-03-02 @ 11:53:01
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: Petra

jag förstår exakt hur du känner dig efter jobbet. att vara där inne på "avdelningen" tar verkligen på hjärnan. och förresten, snacka om söt liten tjej du har. och en sak till, din mor är cool! :)

2008-03-02 @ 14:16:24
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0