Tadaaa -I'm back!

Jag förstår ju att ni alla saknat mig väldigt mycket under de här dagarna, men nu är jag då äntligen tillbaka. Det var en tekniker hemma hos mig för ett par timmar sen och aktiverade telefonen + bredbandet, så ikväll när jag kommer hem så ska det funka utan problem sa han. Jaja.. vi får väl se hur det blir med den saken, jag har ju ungefär samma otur med allt tekniskt som mamma, dvs. allt går åt helvete bara jag kollar på't.

Just ja... får inte glömma att sno med mig internetkabeln från Anders innan jag sticker ikväll!

Idag har jag i alla fall jobbat 7-14:30 och det har vart full rulle ändå från 7 imorse, och det är man verkligen inte van att det är nu... det var en annan femma för sisådär en 3 månader sen när det var hot och våld på avdelningen varje dag, men nu? Nej nu är man van att man mest bara är där och "sitter av" tiden.. Men så var alltså inte fallet idag. Hoppas det är lugnare imorgon när jag kommer dit!
Nu har jag i alla fall jobbat 2 dagar, så det är det 3 dagar till och sen är jag ledig en dag innan jag jobbar helgen + måndag. Jag jobbar alltså 7 dagar av 8 nu.. det känns skitkul, verkligen. Men pengar behöver man ju, och man må ju göra rätt för dom också.

Annars så är det väl rätt lugna puckar här i kring annars. Min nya lägenhet är beboelig nu, men har dock inget köksbord eller bok-/tvhylla. Varför? Jo för att Jysk i Sollefteå är helt jävla skruvat!
Jag ringde ju och beställde mina möbler förut, och då sa dom att alla möbler fanns utom just matbordet + stolarna. Ringde dagen innan och kollade så att det verkligen fanns inne, och jadå, det var ingen fara det var bara att komma och hämta. Jag och Anders åker iväg på fredagen och ska hämta möblerna, och när jag står i kassan och ska betala så säger killen i kassan att dom visst har matbordet + stolarna inne, så jag kunde ta dom också. Jippie, tänkte jag. Kommer ut till varuutlämningen där vi får vänta nästan 1 timme innan dom har lyckats plocka ut möblerna och konstatera att dom har SÅLT MIN BOKADE hylla. Jävla skit Jysk!!
Och sen när jag ska montera ihop bordet så går allt jättebra ändå tills jag ska lägga på bordsskivan.. den passar inte! Grejerna som man ska fästa på själva bordsramen är helt felplacerade, så jag är utan köksbord också.

Och på tal om Jysk så ska jag ringa till dom och klaga som faan nu, för jag vill ha mina möbler hemkörda gratis nu när dom strular så mycket för mig. That's it.

Och på tal om att vara irriterad och prata i telefon så ska jag även ringa bostadsförmedlingen och klaga. När jag flyttade in i lägenheten och börja kolla riktigt runtom där så är ju lägenheten inte riktigt städad -speciellt inte toan! Badkaret var ostädat och det var hår i det... och toalettstolen ska vi nog inte tala om egentligen, men den är grön/brun i själva "skålen" eller vad man säger (lyckades dock skrubba bort det mesta) och på toalettringen var det också gammalt hår (väldigt, väldigt kort hår, så man kan ju bara fantisera om var det kom ifrån....). Helt jävla vidrigt var det, och jag som HATAR att städa toaletter, det finns inget värre.
Handfatet lyckades jag dock skrubba nästan helt rent, det är några gröna fläckar på det också, men det gick inte att få bort helt, men det täckte jag över med tvålfatet så slipper jag se det i alla fall.

Nähäpp, telefonen var det, innan Celia vaknar.

Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Din stackare, vilken otur du har haft både med möbler och lägenheten!! Ja ring och var riktigt arg!! grr förbannade puckon. Toan och köket är väl det som mab verkligen vill ha super rent eller?

2008-08-18 @ 16:06:07
URL: http://varlensbasta.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0