En helt fantastisk helg!

I helgen har jag och mina kära kollegor i Herbalife-branschen varit på Kick Off i Sundsvall. Närmare 300 distributörer från landets alla delar mötte upp för den mest positiva, fantastiska helgen någonsin!

Höjdpunkten på det hela var den speciella gästen som rest ända från Spanien för att ge oss nyttig information (bokstavligt talat!) och lära oss om framförallt näring för idrottare. Vem gästen var? Jo, det ska jag säga er! Det var FC Barcelonas näringsexpert, tillika Dr. Julián Álvarez García! Mer inspirerande talare får man leta efter. Herregud vad bra han var! Och visste ni f'resten att alla spelare i FC Barcelona använder Herbalifes produkter för att få bästa möjliga träningsresultat och prestation?! Det kan vara värt att tänka på, för er som tränar och idrottar. Eliten använder Herbalife, därför att det är det bästa!

Förutom att vi fick lära oss massvis om kroppen, träning och näring så har vi fått hört många inspirerande framgångshistorier från de som är högre upp i marknadsplanen. Vi har fått hört otroliga produktresultat som nästan fått en att tappa hakan emellanåt! Jag visste ju sedan innan att dessa produkter är mer än bra, att de är fantastiskt bra! Men att de kan förändra (ja, FÖRÄNDRA) människors liv så mycket -det visste jag inte!

Igår kväll bjöds vi alla på 3 rätters middag bestående av räksallad med tomatbröd till förrätt, oxfilé till huvudrätt och blåbärscheesecake till efterrätt. Godare mat har jag nog aldrig ätit! Vi åt så vi storknade allihop! Efter middagen som var klar någon gång runt 23:30 så började festen, men vi avvek ganska fort eftersom man är ganska mör efter en hel dag med föreläsningar och allt som hör till.

Idag körde andra dagen igång, och vi fick ännu mer kött på ben och ändå mer inspiration och motivation. Och jag säger bara en sak.... positivare människor än de som arbetar med Herbalife -det finns inte! Det går inte att förklara stämningen som råder, och det går inte heller att förklara varför hela samlingen på 300 personer ställer sig upp, klappar händerna, sjunger och dansar varje gång musiken startar! Det är bara så det är. Vi mår bra. Vi älskar oss själva. Vi älskar vårt jobb. Vi har roligt tillsammans. Och framförallt... Vi har alla möjligheter i världen att nå dit vi vill och göra det vi vill med våra liv!

Och som avslutning... vill du vara med och förändra världen? Vill du ta del av vår positiva inställning till livet och jobbet? Fråga mig hur! Jag hjälper dig gärna. Dörren till ett bättre liv kan öppnas fortare än du tror!


Såhär tycker vi
Postat av: martina

vad roligt Linda!! :)

2011-01-17 @ 07:59:31

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0