Snart har jag näsan i skolböckerna igen!

Jahopp, i morse pratade jag med studievägledaren och nu har jag fyllt i ansökan för att läsa svenska b, matte b, engelska b, historia a och franska steg 1 på distans. Imorrn ska jag lämna det plus betygskopior och personbevis till henne, och hon trodde jag skulle kunna börja måndagen den 1a februari, för tills dess borde ansökan vara behandlad och klar, skolböckerna köpta och studiebidraget sökt. Man får väl hoppas på att hon har rätt! Jag hade gärna börjat redan på måndag, men det inser ju jag också, att så fort kommer det inte att gå. Det lär väl ska vara nån ruta jag glömt att kryssa i nånstans på ansökan, eller nån underskrift jag missat, och så får jag göra om allt igen. Det är ju så det brukar vara ;)

Idag har jag jobbat en kortis, 11:30-16:00. Det var riktigt lugnt och skönt på jobbet, tänk om det kunde vara så oftare! Nu har jag inget mer jobb förrän fredag, så vitt jag vet. Men det lär ju alltid kunna dyka upp nåt mer, det brukar ju ofta bli så!

Imorrn ska jag kanske åka till Långsele med brorsan, han ska prata med nån människa där om en eventuell praktikplats. Funderar på om vi ska åka till Sollefteå då, när vi ändå håller på, liksom. Mamma fyller ju 45 år på onsdag, och jag tror jag kan få tag i hennes present där ;) Men det blir nog inte den som lyser rött, gult, blått och grönt, även om det vore en bra present :P

Och i februari fyller Martin 30 också, undra vad tusan man ska hitta på till honom då? Tips mottages tacksamt!!

Nu ska jag gå ner i källarn och ta en varm dusch, lovely. Ma höres!

Såhär tycker vi
Postat av: mamma

Jag blir inge nyfiken alls...sådeså ;-)

2010-01-12 @ 06:11:57
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: martina

slå en ett presentkort från dig själv med ett biobesök & fin middag ute? :) typ ett presentkort på en extra mysig dag med massage när ni kommer hem.

2010-01-12 @ 21:18:30
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0