Sista dagen in Schweden

Imorrn bär det äntligen av tillbaka mot Florö och min älskade Martin, det känns mer än underbart efter nästan 1 månad ifrån honom! Klockan 9:00 ska jag infinna mig på Bilprovningen och få min bil godkänd för vidare körning. Sen tillbaka till Bispgården, lasta bilen full med grejer, upp på Ica och lämna lite Herbalife-produkter samt hämta ut mina skolböcker (som verkligen kommer i sista sekunden!!!). Sen åker jag!

Första anhalt blir Coop Forum i Östersund, där jag ska handla lite smått och gott både till färdkost och till skafferiet hemma i Florö. Något billigare att handla på Coop än i Norges svindyra matbutiker ;) Efter det blir det raka spåret till Röros, där mitt nästa stopp blir på en Statoil-mack. Gud så jag har saknat mina sjokolade-boller! För er som inte vet vad det är, det är runda vetebullar (typ krämbulle-bulle) med chokladbitar i. Finns med russin, daim och "neutrala" också. Hur gott som helst!

Stanna och äta nånstans ska jag göra också, men vi får väl se när, var och hur jag blir hungrig. Kanske äter i Röros, kanske i Otta. Vem vet?

Jag har spelat in 3 st 90-minuters kassettband, så jag har nånting att lyssna på i bilen. Jag är ju inte så modern så jag har nån cd-spelare inte ;) och mottagningen på radion brukar inte vara den bästa. Så med andra ord är det smart att gardera sig, för det är inte så kul att köra i tystnad alternativt lyssnandes till sin egen kassa sångröst ;)

Och så lite klagan också. I måndags ringde jag till NTI och frågade om mina skolböcker, eftersom jag tyckte dom dröjde så länge. Kvinnan jag pratade med då sa att dom var skickade, och att jag borde få dom med posten "idag", alltså i måndags. Inte kom det några böcker inte! Idag fick jag nog och ringde direkt när dom öppnade telefonerna, och frågade återigen var det blivit av mina böcker?! Får till svar "dom skickades den 27e januari, alltså igår, och du får dom föhoppningsvis redan imorgon". Vafan? "Men jag pratade ju med nån i måndags som sa att det redan var skickat, och att jag borde ha fått dom redan i måndags?". Då får jag det idiotiska svaret "Vem pratade du med då?". Hur tusan ska jag kunna veta det? Och varför skulle jag lägga hennes namn på minnet, när hon sa att allt var i ordning, och vad tusan spelar det för roll?! Hon ljög ju uppenbarligen för mig i alla fall. Jaja. Dom var ju i alla fall skickade nu... jippie, liksom.

Går med spänd förväntan och väntar på posten för att se om den innehåller någon paket avi, och jo då, avin kom idag. Samt EN bok i postlådan. Varför skickar dom EN bok separat? Jag fattar inget. Men i alla fall, paketet kommer till Ica imorgon, och jag var upp och pratade med dom idag för att kolla om jag får hämta paketet direkt när "leveransen" från posten kommer. Och jodå, ingen fara. Det är bara att jag dyker upp vid 10-tiden så får jag mina böcker då. Underbara Ica-personal!!

Men SKÄMS på NTI, dom utlovade så jävla mycket när man satt och läste om dom. Bl.a. "böckerna levereras hem till dig i GOD  TID innan kursstart". Jo jävlar, en helg innan, är det i god tid det? Och sen bemötandet när man ringer och pratar med dom tycker jag också är riktigt dåligt. Faktiskt. Får väl hoppas att det blir bättre när jag fått "mina" lärare och kurserna startar, förhoppningsvis är dom trevligare och mer lättsamma att ha och göra med.

Nej nu ska jag sluta spy galla. Eller nej, inte ritkigt. CSN är ju som det är också. Dom har fortfarande inte ens öppnat och KOLLAT på min ansökan ens en gång. Det känns verkligen tryggt och bra att veta hur man kommer ha det ekonomiskt framöver, verkligen.


Btw, vi har ätit grillat idag! Vad säger ni, årets första grillning eller? ;) För ni kan väl inte påstå att ni stått ute och grillat kyckling och majskolvar i närmare -15 grader i år? ;) Det var i alla fall jäkligt gott, och så lite glass på det! Mums fillibabba =)

Såhär tycker vi
Postat av: Sofia

haha jaså xD var det din mor xD.. Ja, men Frölunda vann mot Skellefteå med 5-4 :D

2010-01-29 @ 09:08:34
URL: http://fiapiaparnebo.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad tur att allt ordnade sig i slutändan. No thanks to NTI..

Håller med dig. Skitirritersamt. Jag fick mina samma vecka jag började kursen. Jävligt jobbigt.

Håller tummarna att du får bättre lärare än jag hade.



Kör försiktigt nu för guds skull. Stressa inte. Ta din tid. =)



Grillat, de va faun inte dåligt du =) Lät gott!

2010-01-29 @ 09:21:47
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0