Lite mer ordning i skolkaoset

Pratade med NTI skolan tidigare idag, och dom hade skickat böckerna plus inloggning osv i fredags, så jag borde få det imorgon. Skönt att veta det i alla fall.

Men, CSN då. Skitinstans! Dom hade mycket riktigt fått in min ansökan den 13e, men har fortfarande inte öppnat och kollat på den. Men hon TRODDE att dom skulle göra det den här veckan, och då får man ju ett mejl på CSN-sidan där dom berättar om det behövs fler uppgifter osv. Jag tvivlar inte en sekund på att det kommer vara något som ska kompletteras, trots att jag fyllde i allt så nogrannt för att undvika fel. Men vi får väl se nu då.. bara att hålla tummarna för att allt ska gå smidigt för en gångs skull.

Också bilen då. Den lämnade vi in på verkstan idag, för service och kamremsbyte. Han var inte säker på att han hade tid, men skulle försöka hinna med det i veckan. Jaha, om han inte hinner med det då? Och så vinterdäcken blev det ju lite strul med också, för farfar hade lånat ut/sålt två av dem, så det fanns alltså bara två stycken. Som tur var så var pappa snäll och ringde runt lite, och han har fått tag på 2 stycken som vi ska åka upp på hammarn och hämta i veckan. Då gäller det bara att byta dom två sista också då... jag som är så haj på sånt :P och så står ju bilen på verkstan på obestämd tid också. Och lämna in däcken där så dom byter dom åt en lär väl kosta flera extra härliga hundralappar, och det har jag ingen lust med. Blir nog lusfattig i alla fall med tanke på nya vinterdäck och verkstadskostnaden!


Nej nu ska jag sluta klaga igen. Ska ta och åka upp på byn en sväng hade jag tänkt, ska kolla om jag har sån tur att böckerna redan kommit och ligger där och väntar på mig på Ica. Och så är jag helt sjukt sugen på räkor, så jag bara måste köpa det också.. samt lite kolsyra av något slag. Sen blir det lugna puckar, som vanligt, resten av dagen/kvällen. Vad gör ni en dag som denna?

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Hoppas csn sätter lite fart nudå och får ordning på papprena och så du kan få lite pengar. =)

Fattar inte hur man kan sitta och se ett brev/ansökan men inte ha öppna de?! Jisses.

2010-01-27 @ 09:59:45
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sofia

Modo? Hm.. bandylag? xD

2010-01-27 @ 21:46:18
URL: http://fiapiaparnebo.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0