Julen & nyåret 09/10 går banne mig till världshistorien!

Det här är inte klokt, jag har aldrig varit med om nåt liknande. Julen & nyåret ska vara en fin tid, där man får njuta av familj och vänner -man ska inte behöva förlora dom en efter en!

Ett par dagar innan jul så går en nära bekant bort (min dagmamma från då jag var liten, som vi alltid haft kontakt med sedan dess eftersom hon ingår i vår släkt på sätt och vis). På nyårsaftonen nås vi av den jobbiga nyheten att Mayvon lämnat oss. Idag fick jag beskedet av pappa att farfar fått åka in på sjukhuset för att han inte längre klarar sig själv hemma, svårt med andningen osv. Ska det aldrig ta slut?

Jag hade sett fram emot det här nyåret så mycket, att få fira det ihop med Martin (ja, han var här över nyår, därav den dåliga uppdateringen i mellandagarna) och verkligen njuta av det. Att få skåla in det nya året med nya möjligheter tillsammans med honom -men istället blev allt så här.

På sätt och vis önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden lite, litegrann och göra så att jag inte kollade in på facebook... då hade jag inte fått veta vad som hänt förrän igår, och då hade nog nyåret och tolvslaget blivit bättre än det blev.


Martin är i alla fall tillbaka till Florö nu, och här sitter jag. Vet inte vad jag ska göra, livet är svårt och ack så orättvist. Det enda jag önskar är att jag fick vara med Martin just nu, bara känna hans armar runt mig eller höra hans röst. Då skulle jag kunna somna lugnt inatt, utan oro för vad som komma skall.

Såhär tycker vi
Postat av: mamma

Ja, det vart en jobbig period detta. men ändå är jag glad att jag fick tillbringa den med er alla, ni är de finaste jag har & jag älskar er av hela mitt hjärta.

Jag stöttar dig hur det än blir min underbart goa dotter.

Kram

2010-01-03 @ 22:38:36
Postat av: Sandra

Men vännen. :( Vad tråkigt att du fick ett sådant avslut på året, och start på nyåret. Jag hoppas verkligen de vänder snabbt och blir ett bra och fint år.



KRam

2010-01-04 @ 10:38:32
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0