Une petite pause

Det är värst vad flitig man är i bland. Klockan slår 12:00 om ett par minuter, och jag har redan gjort klart dagens franska -och bra gick det också! Lyckades väldigt bra med meningsuppbyggnaderna nu, så lite har nog fastnat i mitt huvud ändå. Härligt! :)

Väntar fortfarande på svar från min matte lärare ang. den där rapporten som ska skrivas, hoppas det inte dröjer allt för länge till. Hade tänkt ringa henne idag, men min mic är värdelös så det är ingen idé, och det blir för dyrt att ringa med mobilen. 5 kr/minut, det är ju rena rama rånet! Nåja, nästan i alla fall. Men då kan jag ju fördriva tiden jag tänkt ägna åt rapportskrivningen med att repetera inför provet istället, och det är ju bra på sitt lilla vis. Jag gjorde f'resten närvarouppgiften för den här veckan redan imorse, eftersom den här veckans kapitel var så barnsligt rätt. Det var den kortaste uppgiften hitills, bara 3 frågor att svara på och jag svarade på samtliga 3 under en minut. Eh, okej, liksom? Det gör mig en konstig föraning om att det inte kommer vara en så himla stor del av provet, vilket är synd, eftersom jag verkligen förstod hela det kapitlet.

Nu hade jag tänkt mig ner i källarn och starta en tvättmaskin. Det är sängklädernas tur att snurra några varv i maskinen idag. Tänka sig, jag har inte tvättat sen i torsdags, eller var det till och med i onsdags? Det märks när det bara är en själv hemma, för det blir verkligen inte mycket tvätt då. Men jag kan säga er en sak... jag fasar för när Martin kommer hem från provturen! För tro mig -han kommer nog ha med sig (minst) 3-4 maskiner tvätt hem. Då blir det högtryck på maskinen vill jag lova!

Och just, jag har ju fortfarande inte strukit gardinerna. Det blir nog gjort idag då, kanske borde göra det nu på en gång innan jag får ont i ryggen av en eller annan anledning. Synd att min kamera lagt av, annars skulle jag ha tagit kort på vårt mysiga lilla matsals-hörn ;) Det är så fint här nu. Dom där svindyra gardinerna från Jotex, amplarna med fina gröna växter, korten på Celia och min älskade svartvita fönsterlampa. Gardinerna är f'resten ljusgråa med blomrankor. På bordet har jag två ljuslila löpare som löper mellan stolarna, mitt fina ljusfat med lila/vit/svarta ljus, stenar och dekorationer och en smides-servetthållare med lila servetter. Ni skulle bara veta vad mysigt det är! :)


Tvätten va're ja....


Såhär tycker vi
Postat av: martina

bilder?:)

2010-02-15 @ 12:29:47
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: Denise

Visst finns det mycket roligt i Jotex? Tänk om man hade pengar skulle man nog beställt hem hela jävla sortimentet :D Angående att jag orkar, haha, du har inte sett hur sölig jag är när jag håller på ;) Och sen när jag väl är klar så blir jag lamslagen resten av dagen.. Nu t.ex. har jag middag kvar att göra, sen är det inte länge kvar till läggdags!

2010-02-15 @ 14:44:53
Postat av: Eva

Det lät jättesnyggt...kan du inte lägga in en bild eller två =)

2010-02-15 @ 15:28:39

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0