It's always sunny in Florö

Tiden går fort, snart har halva den här veckan gått också. Vart tar tiden vägen? Nu är det inte ens en vecka kvar tills det är mars, och jag är fortfarande kvar i julfirandet tror jag.


Igår kväll kom Martin hem, det var uppskattat vill jag lova! :) Man blir ju lite smått galen av att gå runt här och bara prata franska för sig själv. Pizza hade han med sig också, så jag kunde stilla min godis-abstinens lite genom att tugga på den. Funkade sisådär, hade ju i alla fall nåt i käften! :P

Nu har han åkt igen, skulle ner på kontoret och jobba lite och sen tillbaka till Leirvik. Går allt vägen så är han hemma igen till helgen, jag hoppas på det! :)

Idag fick jag resten av beskedet om studiebidraget, och jag är beviljad det och får min första utbetalning om en vecka. Hade ju sån gristur (haha, börjar ta åt mig lite av norskan tror jag, för här säger dom grisheldig :P) att den där studieförsäkran från skolan gick automatiskt, så jag behövde bara klicka på en ok-knapp och försäkra på heder och samvete blablabla att allt var riktigt. Så, snart får jag dubbel ersättning, eftersom jag får förra månaden retroaktivt. Känns mer än bra vill jag lova! :) Och ännu bättre var att skolan själv meddelat ändringarna i mina kursstarter till CSN (i och med att jag ändrat om i mina kurser pga ett missförstånd mellan mig & studievägledaren), så nu behöver jag själv inte ändra i ansökan och vänta ännu längre på pengarna. Man ska ju ha tur ibland också! :)

Har suttit med lite franska nu, nästan hela insändningsuppgiften är klar. Har den svåraste biten kvar, att skriva om en känd person som jag tycker om. Det står helt still i mitt huvud, har ingen aning om vem jag ska beskriva med minst 120 ord. Några idéer?


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Vad skönt! :)



Haha ja gör det. Kanske det finns någon film som har det :)



Å va härligt. Nej verkligen inte. Här är de soligt också nu, men inte faun kan man ut och njuta av de inte. Fi faen va kallt. Över 30 minus. brr!!!



Va mysigt att martin kom hem :) Härligt.

Ett tips för att få bort godisbegäret, som jag tycker ha funkat iallafall, ät frukt. För det är iallafall bättre än att ta en näve godis. Drick vatten. Och är man fortfarande sugen på något, kan man ta en macka. För efter ett tag när man gör så , avtar suget. Man kan iaf kontrollera det bättre.



Ett tips om en känd person du gillar, sitter du inte o kikar på dr. phil varje morgon? ;)

2010-02-24 @ 10:56:20
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha precis :) För mig har de funkat skitbra med kiwi, både lite sött och surt ;) jadu, lakrits- de va värre. Men kanske lakrits tugummi då? eller lakrits halstabletter, eller nå sånt? Så får du lakriktssmaken iaf? när suget är som värst menar jag.



Ja de gör ju det :) Man måste bara hålla ut. Haha. Skrämmande egentligen, vad sockret kan göra en beroende.



Haha :) Varsågod. Alltid trevligt att få höra man är smart s haha.



Nej de är inte ditt som krånglat, haha, har inte orkat uppdaterat de sista dagarna. Men har gjort det nu iallafall ;)

2010-02-24 @ 11:18:26
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Anna-I kampen mot min 6årings cancer

Tack så jättemycket, den där designen är aldrig komplett ju hehe

2010-02-24 @ 12:59:02
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha jo, och jag har haft så mkt i huvve att vilja skriva av mig. Men ja, tiden räcker inte alltid till. Och om kvällarna har jag varit så trött nu på sistone.



Tack :) Jag tyckte också de, var rädd att de kanske skulle vara för "fånigt" för en som är 40 men äh. :) Ja tänkte, hon kan ju ha de inomhus då om inte annat ;) Ja tyckte de va gulligt.

2010-02-24 @ 13:30:35
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack så mycket :D Roligt att bli peppad ;) Haha ja kanske de, fast de finns en risk att jag får en annan klump på mig då också ;) haha, då blir de rejäl träning. haha.



Vad kul =) Hejja er! Ska bli roligt och höra vad han tycker. Och vad han känner för förbättringar :) De kommer gå superbra, bara man har bestämt sig så går de fint! :)

2010-02-24 @ 17:32:38
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0