Innan jag laddar batterierna igen

så tänkte jag skriva en liten kort uppdatering, bara för att få tänka på nåt annat än skola en stund!


Jag insåg det nu, att den här veckan har jag mest bara tjatat om hur stressigt och svårt det är med matten. Ni kanske vill läsa om nåt annat för en gångs skull?

Igår fick jag en trevlig överraskning in genom dörren här. Jag låg och power-napade på soffan när jag vaknar till lite så där yrvaken och tyckte att jag hörde nån som knackade på dörren. Trodde väl mest det var en dröm eller att grannen ovanför väsnades, men jag klev i alla fall upp och kikade ut genom fönstret, och där såg jag svigermora mi (ursäkta om min norska stavning är åt helvete fel ;P). Går ner och öppnar dörren, och där står hon med en MICRO :D plus ett strykjärn, så nu kan jag stryka mina gardiner (dom ser förjävliga ut där dom hänger, så dom behöver verkligen träffa strykjärnet ett par gånger..).

Men i alla fall. En micro. Hur underbart var inte det då?? :D Jag sa det till Martin i förrgår, att så fort jag får mina pengar så ska jag köpa en billig liten micro som jag kan värma min värmekudde i. Tur för mig att jag inte behövde vänta så länge, för innan CSN är klar med min ansökan... ja, jag väntar mig inga pengar förrän om 3-4 veckor. Och innan dess så skulle jag väl ha gått under av värk annars.

Så ja, nu har jag en micro att värma kudden i. Nu slipper jag ha ont efter vedsågning, snöskottning och många, långa timmar framför skolböckerna och datorn. Vet ni vilken lättnad det är?

Annars så gör jag nog inte så mycket mer än pluggar på dagarna, så egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om. Har fortfarande lust att gå uppför Brandsöyåsen, men jag vill att det ska vara blå himmel, soligt och fint när jag gör det, så jag får se utsikten riktigt. Men vet ni vad? Min kamera har slutat fungera! *sorg* Jag vet inte vad som har hänt med den, men den startar inte längre. Har provat att byta batterier sjuttielva gånger, men inte då. Knepigt. Det var i förrgår jag upptäckte det, när jag tänkte ta kort på min otroligt goda kladdkaka med glass och fresta er med. Dagen innan funkade den felfritt (eller var det tidigare på dagen i förrgår? jaja, skit samma). Så just nu är jag i sorg, jag älskar ju min kamera! :'(

Nej ni, nu ska jag gå och göra lite lunch. Har tänkt äta samma goda mat som jag åt till middag igår (älgbiff, stekta champinjoner + lök och nudlar till det), och efter det blir det matte. Kommer köra stenhårt med matte nu idag och imorgon, för på söndag ska jag fan i mig klara provet UTAN PROBLEM. Så det så. Franskan är jag klar med för den här veckan, gjorde muntliga igår, skickade in insändningsuppgiften idag och gjorde närvaron nyss (11 av 12 rätt igen). Det känns bra. Viva la France!

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0