Dagens sista kraftansträngning

Äntligen lider den här dagen mot sitt slut. Det blev väl ca 11 timmars pluggande idag allt som allt, så jag har gjort det rätt bra tycker jag.

Imorgon ska jag redovisa franskan muntligt, det blir spännande. Har suttit i ca 4,5 timme nu och läst kapitlet, gjort hörövningar, skrivit ner stödord, tränat in hela alfabetet, siffrorna 1-100 kan jag (nästan) utantill nu.. och jaa. Jag är trött i huvudet, och det där grötiga språket ringer i mina öron. För inte är det särskilt fint inte, franskan.

Ni ska bara veta vad trött jag är nu. För att inte tala om hur ont jag har... det första jag ska köpa när jag får mina pengar det är banne mig en liten micro! Det är verkligen räddaren i nöden för mig, att kunna slänga in värmekudden i micron i 2,5-3 minuter och lägga den på ryggen eller axlarna.... Aaaah. Det hjälper verkligen, till skillnad från värktabletter som oftast inte hjälper ett piss.

Nu ska jag slänga in lite mer ved i kaminen och så krypa ner i sängen. Imorrn ska jag upp 7:30 senast och fortsätta repetera franskan inför redovisningen!

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0