Då var det gjort, då!

Nu har jag gjort den muntliga redovisningen i franska. Jag tror det gick ganska bra, men läraren sa inte så mycket egentligen. Fick lite konstruktivt när det gäller uttalen, vilket var bra att få. Det är ju inte så lätt att veta själv om man uttalar saker och ting rätt eller inte. Redovisningen kostade mig bara 90 kr... snyft!

Skulle ju ringa från Skype var det tänkt, vilket jag gjorde imorse klockan 10:00. Men såklart muppar det sig, och hon hörde knappt vad jag sa. Vi bokade in en ny tid och så skulle jag ringa igen klockan 13.00 från vanlig telefon/mobil. Och det gjorde jag. 5 kr minuten kostar skiten, och 263 kr minskade snabbt till 173 kr. Det sved, kan jag säga.

Och matten har gått riktigt jäkla bra idag, jag har gjort nästan allt som står i planeringen. Ska göra dom sista talen nu efter att jag ätit lite lunch av nåt slag, sen blir det nästa kapitel i franskan och efter det middag. Efter middagen ska jag ge mig på talen som är kvar från måndag och tisdag, och det kommer med all säkerhet att driva mig till vansinne igen.

Men nu -mat! Jag tror snart jag svälter ihjäl.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0