VR's årsastro

Som alltid när nyaste numret av Veckorevyn dimper ner i brevlådan så dyker jag direkt på horoskopet. I det här numret var det även ett årsastro för hela 2011 -total lycka! Så här lyder mitt horoskop:

"Ett mysigt år"

Kärlek -I år är det viktigt för dig att det är du som bestämmer nästa steg. Du vill ta ansvar och känna att du utvecklas. Kanske är det dags för ett stort beslut, något som rör familjestorleken eller bostaden. Du kan tänka dig att kompromissa lite med bara om den ursprungliga planen var din egen.

Äventyr -Under försommaren blir det full fart men större delen av 2011 handlar om helt andra saker än äventyr och nöjen. Familjeband, framtidsplaner och relationer betyder mer för dig och partymänniskan i dig slumrar för det mesta. Verkligen inget glamoröst år men istället händer det saker på djupet.

Pengar -Du är ovanligt sparsam och försiktig. Egentligen är 2011 ett turår för dig men du tar ändå inte ut svängarna utan väljer att lägga på hög eller att investera slantarna i riktigt viktiga saker. Följden blir att din ekonomi mår strålande vid årets slut. Även din karriär har förmodligen avancerat då.Vad sägs om det, ni som har lite mer insikt i mitt liv? Jag tycker det låter strålande, speciellt de delar som jag markerat i texten :)


Såhär tycker vi
Postat av: martina

jag tror du kommer få ett spännande och utvecklande år i både jobb och kärlek :) kram!

2010-12-21 @ 20:50:25

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0