Jul i vårt hus

Det lät kanske lite väl optimistiskt med tanke på att jag inte ens har ett hus utan är inhuserad i en tråkig liten lägenhet. Men julpyntat är det i alla fall, och julskinka, gravad lax, risgrynsgröt och knäck finns det. Likaså en julgran står här, pyntad och fin (nämnde jag att Celia vaknade 05:52 imorse och bestämt skulle klä den?).

Imorgon är det självaste julafton och den ska spenderas hemma hos min moster med resten av familjen. Kommer nog bli lika mysigt och roligt som alla andra år. Min släkt är bäst!

Ikväll är det egentligen bara en sak som står på tapeten, och det är Bingolottos uppesittarkväll. Tråkigt att se på den själv... hade gärna haft Martin här med mig! Men en bingolott har jag i alla fall införskaffat, för det är ju trots allt tradition så här kvällen före julafton.

Har även tänkt ta lite kort på vår julmysiga lägenhet senare ikväll när Celia har somnat och jag har fått flitt undan leksaker ännu en gång. Det är riktigt mysigt här faktiskt, trots en snål budget som inte tillåter mig att köpa den inredningen jag så gärna vill ha!



Celia förra julen


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Ja jag älskar de ^^ Mina blev faktiskt precis som jag ville ha dom :D



Jättefin bild på tösa di :) hon är så fin!

2010-12-25 @ 10:33:23
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0