Är det inte märkligt?

Den senaste tiden har jag tyckt att det har försvunnit skedar härifrån, och jag har självklart misstänkt Celia och alla hennes tårtkalas för att vara boven i dramat. Men idag upptäckte jag något ännu underligare -en djuptallrik är spårlöst borta! Den finns inte att skåda någonstans, och det finns ingen möjlighet att Celia har kunnat tagit ner nån från skåpet för det är alldeles för högt upp.

Nämner detta för moster nu när jag var där och skulle hämta Celia, och hon säger att samma saker har hänt hemma hos Malin OCH Magnus (mina kusiner). Då känns det lite som att jag fått mina misstankar bekräftade, det är nog morfar som är ute och skojar med oss ;) Imorgon är det 3 år sedan han gick bort, och jag vet inte jag, kanske har vi inte tänkt lika mycket på honom nu som förr, så han tänkte att han måste göra sig lite påmind? :P Förra året vid den här tidpunkten så startade sig även min dator av sig själv, så jag är lite lur på om det inte är morfar som är i farten ändå. Han har ju skojat med oss lite till och från efter det att han dog.

Har jag nämnt det någon gång, de lustiga sakerna som inträffade bara en kort stund efter att han gick bort? Katten som helt plötlsligt satt på utsidan av ett stängt fönster (längst upp i hyreshuset!), grejer som försvann, Celia's napp som flög i golvet utan förklaring? Han har som sagt hittat på diverse saker, som jag också på sätt och vis fick bekräftade när jag var hos mediet...



Älskade morfar. 3 år utan dig. Hur har vi klarat det? Jag saknar glimten du alltid hade i ögat när du kom med fyndiga kommentarer, bl.a. om mormors häck ;) haha. Du var helt underbar! :)

 


Såhär tycker vi
Postat av: Mamma

Ja, nog är han på g alltid :)

Jag hade somnat i fåtöljen igår morse en stund...vaknade med ett ryck & formligen flög upp. Tittade på klockan...den va 08:18...det va precis då morfar somnade in för 3 år sen. Så han tyckte nog inte jag skulle sova då utan tänka på han istället =)

Han är saknad :(

Kram

2010-08-09 @ 16:54:55
Postat av: Sandra

Fint att ni kan minnas eran morfar med varma minnen. Och att han är där för att göra sig påmind. Verkar som en mysig karl.

2010-08-11 @ 11:42:15
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0