Oh yes, I got some work!

Det är ju just typsikt att man sov som en stock inatt och imorse, för pga det gick jag miste om en arbetsdag inne på blå. Vart lagomt arg på mig själv när jag vaknade imorse och såg TimePool-smset och missade samtal... suck! Men lyckan har kommit till mig i alla fall! Imorgon ska jag jobba 12-16 inne på Brunkullan, och på fredag 7:30-16:30 på BLÅ!! :D Oh yes! Nu håller jag bara tummarna för att det ska bli nåt jobb i helgen också, jag vill sååååå gärna jobba hela helgen med alla underbara människor på nipis ;)

Nog pratat om det. När mamma slutar nu klockan 13:00 ska vi åka en sväng på hammarn, jag ska lösa ut en check och mamma skulle göra nåt annat... kommer inte ihåg vad det var :P Guldfiskminne som vanligt. Lär säkert bli en sväng in på Ica också, brukar lätt bli det när man är på tätorten.
Sen ska jag in på Ica Forsen och hämta ut mitt Ellos-paket. Jag slår vad om att mamma och Olof kommer dö av förfäran när dom ser skorna jag beställt! Bild kommer senare, kan ju inte riskera att brorsan ser dom här först ;)

Nu på morgonen/förmiddan har jag underhållt mig själv med Sims 2. Länge sen man spelade det sist! Och jag spelar det "the old fashion way" nu, utan fusk! Känner mig duktig ;) Fast, det är mycket lättare än jag kommer ihåg att det var. När man spelade Sims 1 utan fusk (alltså pengafusk) så tog det ju tusen år innan man hade råd att köpa nåt.. och nu tycker jag att jag har råd att köpa nya, dyra grejer hela tiden? Äh, vad vet jag. Det var mycket roligare när man var typ 12 år :P

Just ja, ska in till chefen en sväng också nu idag, och få en kopia av min T3a. Men nu vid närmare eftertanke har jag kommit fram till att det kanske inte är fel på min lön ändå, för jag hade 3 eller 4 sjukdagar i augusti pga ryggen.. men då ska man väl få sjuklön? För som jag har fattat det ska även vi vikarier få det? Rätta mig om jag har fel! Får se vad chefen säger, och sen prata med lönekontoret...

Förövrigt saknar jag Florö något jävulskt mycket... och alla positiva norskar!

Såhär tycker vi
Postat av: martina

Joo det är väl en karens dag och de andra dagarna 80% av lönen?

2009-09-30 @ 21:19:32

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0