Lördag morgon, 09:47

Då var det helg igen då. Förra helgen den här tiden vankade jag av och an hemma hos mamma, väntandes på Martin. Idag sitter jag i Florö, i min & Martins lägenhet, och bara njuter av lugnet.

Martin sover fortfarande, själv har jag varit uppe i en timme. Jag kan ju som bekant inte sova länge på morgnarna. Det ser ut att bli soligt och fint idag, skönt det. Igår var det mulet, men det kom bara några droppar regn. Helt okej väder med andra ord.

Som det verkar har det ordnat sig med en referens till mig, tack söta snälla rara Alice! :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men nånting blir det nog. Jag har då rakt ingen lust att sitta inne hela dagen i alla fall, den saken är säker. Skulle i alla fall ha varit iväg och storhandlat och fyllt upp kyl, frys och skafferi. Det ekar så tomt så det är skrämmande...

Har jag sagt att jag har träningsvärk? Det har jag. Så kan det gå när man inte har bil och är ute och vandrar flera timmar varje dag i dom här backarna... men det är bara bra, för då får jag lite muskler och kondis!

Startade upp en ny Herbalife-kund igår, och till veckan ska jag starta upp ännu en. Det känns så himla kul när man fått nya kunder som verkligen är positiva! Man känner på en gång att "det kommer gå superbra för den här kunden". Ska bli kul att följa deras viktnedgång och se om produkterna funkar lika bra för dem som för mina andra kunder!

Nu vet jag inte om jag har så mycket mer att förtälja just för tillfället. Ska ta och fixa iordning lite frukost, står i valet och kvalet mellan "vanlig" frukost eller en frukost-shake.. men jag tror shaken får bli lunch istället, eftersom det inte finns nån bra lunch-mat här hemma.

Ta hand om er allihop!!


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Vilken mysig lörda morgon :) Skönt att få mysa tillsammans i helgen.. och göra saker tillsammans :)



Grattis till dina nya kunder :) vad kul :)



Kom på en sak.. :) om man få vara nyfiken ;) hur träffades ni? du och martin? vet ju att han kom inrullandes på sin mc.. men innan dess? =) hur hittade ni varann? Om jag får vara nyfis såklart :)



Kram

2009-09-05 @ 11:49:55
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

=) wow. Vilken historia :) vad kul.

Vem hade väl anat då, vad det skulle leda till :) Vad mysigt :)



Har ni haft en mysig helg ihop nudå, i ERAN lägenhet?! ;D



Kram

2009-09-05 @ 21:16:01
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0