Back in town

Nu är det måndag, och jag befinner mig vart då? Jo, i Bispgården. Anlände hit natten mot söndag, tror klockan var runt 01:30-02:00 när vi kom fram. Har pussats massvis med Celia både igår och idag, gud så jag saknat henne!

Martin är tillbaka i Norge nu, efter lite strul med bilen (turbon dog på bilen när vi var i Röros, så vi fick en hyrbil som skulle lämnas tillbaka igen igår eftermiddag), tågresa och bussresa. Så nu har vi återigen ca 100 mil mellan oss.

Celia ligger och sover just nu, lite småförkyld är hon också. Hostar mycket och är snorig, så hon är inte riktigt piggelin. Men jag tror att både mor & dotter har det rätt bra nu :)

Under de här tre veckorna som jag varit ifrån Celia så har hon lärt sig så otroligt mycket! Hon pratar mycket, långa meningar och mycket nya ord. Hon kan klä på sig i princip helt själv, är mycket mer självständig och säger vad hon vill göra. Hon har helt enkelt blivit en riktigt stor tjej!

Jag har ingen aning om hur länge jag blir kvar i Bispgården, det får tiden utvisa. Kanske 1 vecka, kanske 2, kanske mer. Jag har ingen aning, utan den som lever får se. Ska ta och logga in mig på TimePool sen när jag orkat packat upp min dator, och anmäla lite tillgänglighet. Jag kan ju inte bara sitta här på arslet och stirra tomt framför mig, då blir jag bara rastlös.

Det var i alla fall många förvånade ansiktsuttryck här på byn igår när jag kom spatserandes in på Ica. Nästan så jag trodde dom såg nåt spöke, men så var såklart inte fallet.

Nehej ni, nu ska jag gå och zappa lite på tvn i brist på annan sysselsättning. Sen blir det nog att vi går ut och leker en sväng tror jag, men vi får se... kanske bäst att stanna inne med tanke på Celias hosta. Vi får se :)

Såhär tycker vi
Postat av: elin

Oj.



Jag hoppas inte att du ser det som något nederlag att det blev Sverige igen så snabbt, eller över att du föyttade. Jag tycker att du är mycket modig som vågade testa! Och absolut ingen dålig mamma om du känner så, du har nog lidit så mycket mer än Ceila. Kanske hittar du så småningom någon lösning som alla kan må bra av, oavsett det blir i Sverige eller Norge. Jag håller tummarna för din lycka även om jag alls inte känner dig egentligen!



//elin

2009-09-21 @ 20:46:09
URL: http://elintyrahittarhem.blogspot.com

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0