Ordningen är återställd

Igår kväll kom Celia, så nu är ordningen återställd. Kan säga att det är full fart här i huset nu med Celia och kattungen Doris, Celia skrattar så hon kiknar mest hela tiden :) Doris är ju så tokig! Och inte ska ni tro att det är morbror Olles katt heller -no no! Det är Celias, såklart! Det har hon klargjort för oss ett antal gånger )


Hon kom i säng vid 22:30 ca igår, hon kom ju hem från Stockholmshelgen med farmor och farfar ganska sent igår, och sen blev det ju såklart lite bus och pussar och kramar innan sänggåendet. Det var en väldigt trött men nöjd tjej som gick och la sig i kolsvarta mörkret. Jag hade tänkt ha fönsterlampan i rummet intill tänd, så jag skulle kunna hitta in till sängen sen. Men inte då... "mamma SLÄCK LAMPAN!!!", sen var hon nöjd och somnade antagligen innan jag ens hunnit ut ur rummet.

Imorse vaknade jag kl. 06:18 av en liten tös som säger "komma sova mammas säng", och vem kan motstå det? Går och hämtar henne och vi kryper ner i min säng. Jag hade inga direkta förhoppningar om att hon skulle somna om, men efter ett par minuter lät det faktiskt som att hon sov, så då tog jag och slog ihop mina ögon en stund till också. Kl. 06:44 säger en superpigg och glad Celia: "kliva upp NUU mamma!!". Ja, hon är bra söt min fisrumpa :)

Nu på morgonen har vi underhållt oss med att busa med Assar & Doris, ätit frukost och bytt trosor +  byxor 3 gånger. Nu kör vi med blöja resten av dagen, men försöker gå på pottan och kissa i alla fall. Imorgon kör vi några ombyten trosor igen och hoppas på bättre lycka... "mamma... det kom kiss!", världens största förvånade ögon riktade mot golvet och benen brett isär :P Haha. Hon är så söt!

Har nog inte så mycket mer att säga nu, ska återgå till busandet. Det blir nog att vi går ut en sväng sen också, men det känns lite för kyligt än, får bli lite längre framåt dagen det.

Btw, ingen vänlig själ som skulle kunna tänka sig att fixa en ny design till min blogg? Jag skulle vara dig evigt tacksam!

Såhär tycker vi
Postat av: martina

Så mycket hon pratar!:)

2009-10-05 @ 10:37:05
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: Sandra

Vilken liten sötnos hon är :)



2009-10-05 @ 12:36:17
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Olof

Att hon sa åt dej att släcka lampan tyder på att hon är lite miljövänlig av sej. :P hehe

2009-10-05 @ 13:30:28
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Det hördes mysigt och ligga i sängen på morgonen.

2009-10-06 @ 14:45:23
URL: http://cindybitte.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0