Nu kör jag igen!

Godmorgon kära vänner!

Då var det torsdag då, och snart är även den här veckan slut. Vad fort det går, tycker ni inte? Inte länge kvar till jul nu! Herrejösses... jag hinner inte med.

Idag klev jag upp vid 07:30 ca, Martin åker ju till Leirvik idag igen och då måste man ju upp och se till så man får sig en puss & kram innan han åker. Och förövrigt var jag ovanligt pigg också, så det var riktigt skönt att kliva upp faktiskt! Har precis ätit havregrynsgröt & en limpsmörgås + jucie. Om en liten stund blir det en shake också.. för nu har jag bestämt mig, jag SKA upp de här sista kilona, hur länge jag än måste hålla på! Så, go for it Linda!

Blir en shake med vaniljsmak nu på morgonen tror jag... eller nej, jag ångrar mig. Jag vill ha en chokladshake! Och efter lunch ska jag prova på ett tips jag fick av en av mina kunder. Jag ska göra en vaniljshake och tina upp lite jordgubbar, och så använde shaken som "vaniljsås". Som på sommaren när man äter jordgubbar & mjölk, fast med vanilj-mjölk istället. Det kan inte bli fel! :)

Nu börjar med andra ord "allvaret" för mig igen, för nu blir det inget socker mer. Inget godis, inga kakor... det kommer bli tufft, och jag känner på mig att jag kommer bete mig som en grinig kärring i klimakteriet. Stackars Martin.. :P
Jag laddade i alla fall upp förrådet lite igår när jag var på Kiwi och handlade (mycket trevlig affär, rätt billig mat också för att vara norsk -tummen upp!!), så nu har jag äpplen, vindruvor och bananer (ååååh, chokonana shake efter middagen tror jag?! :D). Det blir perfekt. Då har jag i alla fall nåt att tugga på när det värsta sockersuget sätter in. Tro mig.. jag är inte trevlig när jag inte får i mig mitt socker. Jag är hemsk.

Jag har även köpt en ny produkt som jag inte testat förut, Niteworks. Ska bli kul att se om det fungerar! Det vore helt underbart om jag kunde få lite bättre blodcirkulation och värme i händer och fötter, som jag hört att vissa fått med hjälp av den här produkten. Spännande!

Ska ut och gå en sväng sen också tänkte jag, innan lunch. Lite frisk luft och motion är bara bra, hjälper antagligen mig en bra bit på väg med viktuppgången också!  Oj, Martina, nu kommer jag ihåg... på tal om träning... vi gjorde aldrig varsin sit-up!!! Hahaha :D Vi får göra det nästa gång, men Johan får inte kolla när jag gör en! :P

Det blev mycket Herbalife-prat nu.. men det får ni stå ut med! ;) Och nu ska jag se på Dr Phil, det handlar om tonårsgraviditeter. Det är precis min typ av ämne!

Såhär tycker vi
Postat av: martina

bra att du påminner mig för jag har heller inte tränat :$ jag som skulle göra en när gubben kommer hem,.

2009-10-15 @ 15:47:04
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: martina

bra att du påminner mig för jag har heller inte tränat :$ jag som skulle göra en när gubben kommer hem,.

2009-10-15 @ 15:47:08
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0