Mammas hjärta


Foto taget av pappa Anders


Celia har varit på maskeradparty på dagis idag. Finns det någon finare tös?


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Ja de känns ju skönt att man får komma in och kolla iaf. Btw, uppdaterat igen nu. Vi far imorgon!Ja de ska bli helmysigt :) nu längtar man rejält vill ja lova!! :)Ja de hoppas jag med. Hoppas att de säger att den ligger med huvudet ner och att allt är grett. Då är de ju bara att fara hem igen. Som du säger, man vill ju gärna att allt går av sig självt. ^^btw, gud så söt hon är celia!!! =) Riktig prinsessa!! och så stor hon ser ut!! :) Förstår att ditt mammahjärta klappar på extra mkt vid synen av de kortet :)Kram

2009-10-20 @ 15:30:33
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha :) nepp de va den "stora" älsklingen ;D haha. ja du, jag har retat han hela dagen ;D sJa de ska bli underbart!! :) behövligt :) va ett tag sen. Ska bli roligt att bara få surra av sig , spela spel och skratta :)Btw, roligt att få lite kommentarer :)

2009-10-20 @ 15:35:01
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha ja skojjar du. Man hann inte riktigt med själv. Trodde inte de skulle gå så snabbt ^^Tack, de gör jag med. jag tror ju på nått av dom. men man vet ju aldrig.. :)Ja shit.. ja kan inte ens greppa den tanken. Herrejösses om de skulle bli så.. haha. Då kommer jag vara något omtumlad kan ja säga.. :)Åå, smart. kanske lika bra! haha.. ifall de blir scenario 4 ;D Tack! :)Precis. Hon sa att nu ska de vara lugnt, eftersom jag går in i v.38 på torsdag. 37+0 då med andra ord. så de är ju precis på gränsen, är ju 36+6 imorgon. så det ska ju vara ok.Men ja, jag vill ju helst ha en "normal" förlossning :) så ja hoppas den ligger rätt :)Tack!! Kram!!

2009-10-20 @ 16:13:23
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja precis. Jo samma här, plus att man skulle känna sig lite snuvad på konfekten, så att säga.. OM de blev snitt..Men jag tror att de kommer gå bra, men ja, de e ju bra att ha tänkt tanken iaf. ^^Japp, ska tömma kameran nu och packa med den ^^Hehe japp.. Den kommer, förhoppningsvis, imorgon :D

2009-10-20 @ 18:51:10
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: martina

nämen oj så fin hon var:) vad stor hon blivit!!:)

2009-10-21 @ 10:55:06
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: Linnea

Ja, det är hemskt. Gud vad bra, den ska jag nog läsa sen! :) På något sätt tycker jag det är skönt att läsa såna böcker, för man förstår verkligen att det finns såna människor ute i världen. Tyvärr verkar det mest vara utlänningar som är så, eller ja, det är mest dom man hör som misshandlar sina flickvänner/fruar.

2009-10-21 @ 12:18:27
URL: http://frokenfahlen.blogg.se/
Postat av: mamma/momma

Nääää, finns ingen vackrare & goare tös än mommas hjärta :-)

2009-10-22 @ 07:50:41

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0