Det är en regnig söndag vi fått

Här nere i Bispfors har vi än så länge inte fått någon "ren" snö, endast lite snöblandat regn. Men jag har hört ryktas om snö i Utanede och lite runtomkring här, i Svenstavik vräker tydligen snön ner? Gjorde i alla fall tidigare idag. Så ja, det är nog bara att inse att vintern är på intågande, och den kommer bli lång i år.

Har inte gjort nåt speciellt idag, varit ut med Assar ett par gånger och läst Isfolket. Det är väl sånt såna här regniga höstdagar är till för? Till middag har jag tänkt sno ihop en baconröra till mig och lillebror, mamma jobbar ju till 20:00 så hon blir utan.

Och ikväll får jag kanske igen min lilla fisrumpa också! Hon har varit i Stockholm nu i helgen med "ammi" och "vavva" (farmor och farfar), så hon är vida berest min lilla tös. Ska väl slänga nå ord med Anders sen och se hur läget är, om hon kommer hem ikväll eller om det blir väldigt sent så hon ska sova hos farmor och farfar.

Tror inte att jag har så mycket mer att förmedla för tillfället.. dagarna går, och jag saknar Martin förfärligt mycket. Men om en vecka så är jag på väg... äntligen! Får hoppas att vägen är någorlunda bra över fjällen, så det inte är isblankt och jävligt.

Nej, man kanske ska ta och kika in på internetbanken och kolla kontot? Kan vara en bra idé. Och fixa lite mer med Herbalife-bokföringen för september, och kolla så att lagersaldot stämmer. Mycket att hålla koll på! Men det är kul, för nu går det riktigt bra med allt inom Herbalife, jag har ett helt gäng med kunder som har fått mycket bra resultat och är peppade som få! Man blir alltid lika glad när man pratar med dem, för dom talar så gott om produkterna och hur lätt det varit att gå ner i vikt. Underbart!

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Nej, idag är ingen bra dag. Det värker tametusan överallt som de känns :( Magen värker, ryggen värker, hela bäckenet värker. Och bebisen verkar ha fått tag på en spade att gräva lite med.. suck.



Han kommer hem sent ikväll. Men tyvärr är de inte lugnt än. På onsdag börjar han ett nattjobb som ev. varar i 10 dagar.



Nej, de e ju inte det. man försöker trösta sig med det. Men nu känns de hemskt segt. Varje dag med denna värken är som en vecka. Varje minut är som en timme..



Ja man får fokusera på det. De är tur att det blir något bra utav de hela.



Tack för kommentaren.

Kramen.

2009-10-04 @ 15:59:26
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0