Veckans riktigt lediga dag

Och jag är uttråkad. Riktigt jäkla uttråkad.

Imorgon har jag tidligvakten, och sen är jag "ledig" i helgen. Fast, ledig och ledig, vi kommer ha fullt upp jag & Martin. Jag ser inte fram emot att städa ur rummet, faktiskt. Det är så mycket saker där, jag blir mörkrädd bara jag kollar in där! Och jag slår vad om att Martin kommer fortsätta hävda att alla grejor är "bra att ha", och därför kommer att ska stuva in det i vårt sovrum. Som om jag vill dela säng med en massa skruvar, verktyg och en vattenkran. Aja, den fighten får vi ta på lördag!

Har fortfarande inte fått tag i nån säng, och nu börjar det brinna lite i knutarna. Verkar inte bättre än att jag måste köpa en svindyr säng, för till Bergen och IKEA tar jag mig inte. God damn it! Känns ganska dumt att punga ut 3000 NOK istället för 1000 NOK, det är ju lite skillnad... fast å andra sidan kommer hon ju kunna sova i sängen i många år framöver, men ändå. Har man lite pengar så har man, och det känns inte allt för kul att ta 3000:- på Mastercard'et... jag HATAR att betala på kredit! Räntorna är ju helt sinnessjuka emellanåt.

Har fortfarande ont i axlarna och ryggen. Eller ont och ont, det är mer en diffus värk som gör sig påmind med jämna mellanrum, men less blir jag.

Vet inte riktigt om jag har nåt viktigt att förmedla idag, det verkar inte som så. Blev mest en liten klagosång det här, så jag tror att jag får ta och sätta punkt. Saknar er där hemma... <3

Såhär tycker vi
Postat av: mamma

Du ska veta att vi saknar dig vi med, väldigt mycket!

KRAM

2009-11-05 @ 17:13:49
Postat av: Sandra

Kommer inte ihåg vad du sa, ni hade ingen möjlighet att fara fram o tillbaka till ösund när ni kommer för att hämta celia eller?



Såg att de fanns några växasänger ute på blocket där ifrån 500:-..



Hoppas de löser sig med sängen iaf. :)

2009-11-05 @ 19:14:57
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Denise

Du tycker jag är duktig med rökningen. Men jag måste säga att jag tycker DU är jäkligt duktig som flyttat till Norge och riktigt fixar det! Jobb och allting, på egen hand. :)

2009-11-05 @ 19:36:04
Postat av: Sandra

ah, vad typiskt. Ja de e klart, de kanske blir en del grejjer.. ^^ Skåpbil?! haha :D



Nej men jag hoppas du hittar en bra lösning, så du slipper köpa en sån dyr säng.

2009-11-05 @ 22:22:53
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag har inte tagit vaccinet än...hade jag gjort det så hade jag förstått varför jag känner mej risig. Tänkte göra det på tisdag om allt går som jag vill.

Hoppas du hittar en säng.

Saknar dej här åxå =)

Kram

2009-11-06 @ 09:13:16
Postat av: Sandra

=) "antecknat" :)

2009-11-06 @ 15:50:06
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: martina

sakna också! <3

2009-11-06 @ 22:24:02
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0