Jag kan inte annat än skratta

Haha, jag vet inte riktigt om du som är anonym är lite smått korkad eller bara jävlas med mig? :P Trots att man lägger fram ren fakta + källanvisningar till dig så kan du ändå inte läsa och inse att du tagit fel. Det är lite smått skrattretande ;) Haha. Men jag fick mig i alla fall ett gott skratt nu när jag loggade in och såg din kommentar!

---------

Aja. Idag är det måndag och en ny vecka har tagit sin början. Den här veckan kommer att erbjuda jobb idag, imorgon, onsdag och fredag. Kanske dyker det upp nåt på torsdag också, jag hoppas i alla fall på det!

Till helgen har vi bestämt att vi ska fixa i ordning Celias rum, vilket innebär att varken jag eller Martin ska jobba. Vi började lite smått igår, så nu tar man sig faktiskt in i rummet *cheers!*. Nyss har jag bärt upp en massa tomma kartonger till förrådet på vinden, så är dom ur vägen också. Kan tyvärr inte göra så mycket mer där inne nu, för jag vet att om jag går lös på Martins "bra-att-ha-grejor" så kommer det mesta att åka i bossen, och jag tvivlar på att det är så uppskattat från hans sida ;) Fast, å andra sidan skulle han säkert inte märka om jag slängde hälften av grejorna. Men nej, jag ska hålla mig i styr! :)

Är på jakt efter en barnsäng också, helst en växa-säng. Vi var ju och kollade på Skeidar när vi var i Ålesund, men den var så dyr. Bara sängen gick på ca 3000 SEK och så madrass på det.. det blir lite väl mycket det. Satt och kollade på IKEA's hemsida, och där fanns det en jättefin barnsäng för ca 800 NOK + madrass för ca 300 NOK. Det är lite skillnad i pris det! Tyvärr var det inte en växa-säng, och så har vi rätt långt till närmsta IKEA, så det blir nog inget av med det. Tyvärr. Den var jättefin, och till ett bra pris dessutom. Har suttit och letast på finn.no efter någon begagnad säng, men det finns ingen i närheten. I värsta fall får vi väl försöka packa med oss spjälsängen i bilen, men jag tvivlar på att den kommer att få plats...

Vi får nog ta oss en tur till Förde i helgen och kolla på lite fler möbelbutiker, men det verkar dystert. Jag känns inte riktigt ha råd med en säng för 3000:-... Men men, det löser sig nog på ett eller annat sätt!

Idag ska jag som sagt jobba, har senvakten idag så jag jobbar 14:30-22:00. Hitills idag har jag hunnit med att vika tvätt, startat en ny maskin, tömt diskmaskinen och nästan fyllt den igen (var kommer all disk ifrån?!), burit kartonger till vinden och röjt lite inne på rummet. Nu har jag bara tänkt slappa fram till dess att det är dags att gå på jobbet -vilket jag inte ser fram emot, att gå alltså, för det blåser som tusan här idag. Det är nästan så man väntar sig att man ska se grannens hund komma flygandes förbi fönstret vilket ögonblick som helst!

Nej, nu har jag pratat nog för den här gången. Ska gå och bygga lite på pusslet, det går faktiskt framåt nu! Vi har nog fått till ca halva pusslet ;) haha. Och så igår kväll sa Martin något jag inte har tänkt på; vi måste skynda oss att få klart det, annars måste vi riva det i alla fall innan Celia kommer! PANIK! haha. Det hade jag inte ens tänkt på ;) Men det kan ju vara en fördel att ha ett matbord att äta vid när Celia är här, och så finns det nog en viss risk för att lilla fröken skulle plocka pusselbitar och gömma för oss om pusslet ligger framme. Så, nu är det till att sätta fart!

Och just ja, om jag inte sagt det... inte den här helgen, men nästa helg, då ska vi hämta mitt hjärta! <3

SOM JAG LÄNGTAR!!!


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Haha jadu, de e lika bra att skratta åt personen :) Ödsla ingen energi :)



Va skönt, nu har du snart tösa hos dig :)

Vilken väg åker ni hit då? tänkte , kan ni inte köpa en växa säng nånstans längs vägen.. Så att säga. om ni kommer förbi en ikea affär eller annat..



Hoppas de går bra att jobba i veckan :)

2009-11-02 @ 13:03:45
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ah typiskt. :( hur länge blir ni här när ni hämtar celia då? bara över dagen? annars kanske ni hde kunnat fara en sväng på ikea här hemma? (sundsvall) ^^



Eller hitta någon i stan?

Eller någon hemmaomkring som har en till salu?



Jo de förstår jag. Speciellt när hon är van att ha egen säng. Och så blir det ju lite roligare med eget rum om hon också kan sova i det.



Håller tummarna för att det löser sig iaf.

2009-11-02 @ 13:15:26
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: martina

Ja precis vilken bra ide! Det finns ju billigare sängar i sverige.. :) Kram

2009-11-02 @ 21:33:33
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: Olof

Haha. :P Designen dom har är lite konstig. :P tryck på den lilla gröna knappen bredvid namnet på rummet du vill spela i. :P

2009-11-03 @ 16:01:04
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0