En smärre katastrof upptäcktes mitt i målandet!!

Här har ni scenariot:

Jag är taggad som tusan för att få hit Celia snart, och ska alltså måla hennes blivande säng vit och fin. Med penseln i högsta hugg påbörjar jag målandet, och jag målar och målar.. Till slut är hela sängen målad, och jag ska ge mig på byrån som också ska upp på hennes rum.

Den här byrån är alltså vit sedan innan, och jag ska bara piffa upp den lite eftersom den är väldigt sliten utvändigt. Sagt och gjort, återigen har jag penseln i högsta hugg, doppar den i färghinken, kladdar på lite på en byrålåda... och upptäcker att färgen är LJUSBLÅ!!!!!

Slänger ett öga mot sängen, och inser till min förfäran att hela sängen är ju faktiskt LJUSBLÅ!!

MIN FINA VITA SÄNG ÄR LJUSBLÅ?!

Tar i panik upp mobilen och ringer till Martin. "Hej, du, den där färgen var inte alls vit.. den var ju för faan blå!!!". "Köddar du med meg??" får jag till svar. "Nej, jag är seriös. SÄNGEN ÄR BLÅ!"


-------------------

Som tur var fanns det en hink med vit färg (den jag från början påstod var vit, men Martin hävdade att färghinken han letade fram var vit färg, och jag trodde ju på han och tänkte att han visste bäst :P). Byrån är i alla fall vit nu, blev jättesnygg. Imorgon ska jag måla nästa lager färg, och hoppas på att det vita täcker över det där hemska ljusblåa!!

Och eftersom jag glömde kameran nere i källaren så får ni se bilder efter första målningen senare idag. Nu ska jag göra mig lite respektabel, och så fara ner på möbelbutiken här och kolla om dom har någon madrass som passar till sängen.


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

^^ Kan inte låta bli att skratta. Du fick mig att le här med detta inlägget. Skönt ändå och höra fler som är lite förvirrade ibland eller att de kan gå fel :)



Hoppas de går bra iaf. Och att sängen blir VIT och fin!! :)



Kram!

2009-11-09 @ 15:18:45
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha ja så kan det vara. "karlar kan bäst" right?! ;)

Haha ja de e ju tur det, att ni kan måla om den ;)



Åhå! Men vad bra! Vad skönt. Vad roligt att ni hittade en, och att ni tillsammans stökat på för att få till den. Vad kul. Tro säkert den blir jättefin.

Hur har de gått med rummet då?



2009-11-09 @ 15:50:13
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: martina

haha det var ju bra ;) hoppas ni fått någon ordning nu! Kram

2009-11-09 @ 17:22:36
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0