Veckans enda lediga dag

Kan man verkligen kalla det en ledig dag när man måste plugga precis hela dagen? Nej, det var väl det jag trodde. Alltså har jag ingen ledig dag den här veckan. Det känns rätt... tufft. Och på söndag kväll kommer fisrumpan tillbaka, så inte tusan har jag nåt "ledigt" de närmsta 11 dagarna inte. Det är ju ett heltidsjobb att ha Celia också, och sen på det jobb och skola. Helst allt på samma gång. I'm a busy woman, yes I am.

Jag har även Assar här idag, mammas valp alltså. Han ligger just nu i hallen och snarkar högljutt. Att en så liten hund kan snarka så mycket, jag förstår inte!

Mina hammarstrands-planer vet jag inte om det blir så mycket med i dag. Jag känns inte ha någon ork att åka dit överhuvudtaget. Och vet ni en till sak? Jag har inga rena kläder! Och den där jävla gamla 60-tals tvättmaskinen nere i den värdelösa tvättstugan har brunnit, så jag kan inte tvätta. Undrar just när vaktmästarna ska ta fingrarna ur arslet och fixa dit en ny?! Den har stått där nere isärplockad i ett X antal dagar nu, och det verkar inte hända ett jota. Suck, suck och åter suck.

Jag? Negativ? Nej, aldrig. Men fan så less jag är just nu.

Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Dom kommer få fingrarna ur arslet när dom orkar köpa en ny maskin...vilket kan dröja ganska länge. :P

2009-05-06 @ 17:48:26
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0