Jag tror jag dör

Idag har min rygg en dålig dag. Ack så besvärlig den är. Den är trött och molvärker lite sådär som den gör ibland. Det gör att jag inte har ro att sitta eller stå still längre stunder, jag måste vara i rörelse. Det är så irriterande så ni anar inte. Jag önskar verkligen att min rygg inte var vriden och sned och konstig. Jäkla skolios!

Annars då? Har precis lagt Celia, hon var supertrött efter den här låååånga dagen på dagis. 10 timmar är verkligen mycket för en liten Celia, men jag måste ju jobba så vad har man för val? Tur att jag inte har så många turer som är till 16:30 i alla fall. Oftast slutar jag ju 12:30 eller 15:00.
Imorrn däremot slutar jag 13:00, och det var verkligen en udda tid. Jag tycker verkligen det var en helkonstig tur, för jag måste ha 30 minuters rast eftersom turen är längre än 5 timmar, men det känns så himla onödigt att ta rast när man slutar så tidigt på dagen. Men men, så är det.

Har även haft uppföljning med 3 kunder nu ikväll. Det är så roligt när man hör hur bra det går för dom! 1,5 kg ner på en vecka, och magbesvär som helt och hållet försvunnit -det är ju helt underbart! =) Och det är så kul att höra skillnaden på hur dom pratar, för i början var dom ju väldigt tveksamma (precis som jag själv var) men nu är det bara positivt alltihop! Man hör skillnad på attityden och rösterna, och Herbalife har verkligen fungerat för dom. Kul säger jag bara =)

Och vet ni vad? Jag är så dödandes trött idag. I need to sleep! Men jag vet med mig att om jag går och lägger mig nu så kommer jag vakna mitt i natten och vara jättepigg, så det är ingen vidare bra idé. Ska se om det är nåt halvbra program på tvn som jag kan glo på. Och så ska jag skicka iväg ett sms till världens underbaraste Martin och se om det finns minsta lilla chans att jag får kika på han i cam ikväll. Det har gått alldeles för många dagar sen vi pratade sist, och jag håller på att få allvarlig abstinens. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen; den här distansen är inte bra!

Såhär tycker vi
Postat av: Denise

Kan säga att med herbalife (de dagarna jag körde på det) försvann även mina magbesvär. Så jag måste snart börja med det där igen :)

2009-05-18 @ 21:11:33
URL: http://dandersson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Va härligt! :) Visst är de roligt när man får höra de? De är de roligaste. Att få höra hur de mår bättre! :)

2009-05-19 @ 09:06:12
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0