Jag fick en rätt bra deal ändå

Nu har jag tjafsat lite med nån ung kille som arbetar i Tele2's kundtjänst. Han sa att det var helt riktigt att dom hade ett avtal med Telia -men det fungerade inte alls så som jag fick det förklarat för mig när försäljarn var här!
Det funkar tydligen så att jag ska skicka in fakturan som jag fått från Telia, där summan för straffavgiften står, och sen läggs det i en "ring pott". Alltså, dom pengarna dras av från mina fakturor tills dess att jag "fått tillbaka" dom här nästan 700 kronorna.

Men jag sa som det var även till den här killen, att jag har urusel ekonomi och inte har råd med en sån här hög avgift som jag fått, och att jag inte skulle ha bytt om inte den där försäljarn sagt att det inte skulle bli någon straffavgift överhuvudtaget. Så, han fixade en bra deal till mig. När jag får den första fakturan så dras det av 200:- på den på en gång, och sedan dras resterande 474:- av allt eftersom tiden går. Så alltså kan jag använda hemtelefonen utav bara tusan nu, för jag ringer gratis kan man säga. Eller ja, inte riktigt, men ni förstår hur jag menar. Jag kan till och med kosta på mig ett eller flera samtal till en viss norsk ;) För 200:- på en månad kommer jag aldrig upp i, no way in hell. Jag använder ju som aldrig hemtelefonen, utan tog den bara för att slippa en avgift på nästan 1700:- för att koppla in bredbandet.

I samma veva tog jag och sa upp det här Tele2 abonemanget också, så fr.o.m 1a september har jag ingen hemtelefon. Det är väl det enda bra med allt det här, att det inte var nån bindningstid på abonemanget, utan endast 3 månaders uppsägningstid. Det passar mig utmärkt :)


Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0