Goodnight sweethearts

Så var den här dagen till ända också. Det har varit en helt okej dag, trots Tele2 tjafs och allt regn. Vi var ner till mamma och åt middag, vi fick köttfärstårta, potatis och sås. För er som undrar så är köttfärstårta samma sak som en köttfärslimpa, fast i en pajform :P haha. Gott var det i alla fall. Celia åt så jag trodde hon skulle spricka. Och så glass på det. Och såklart 250 ml välling nu innan sänggåendet. Det är inte klokt hur mycket mat som får plats i den där lilla, lilla magen!

Jag har även lagt en ny Herbalife-order idag, eftersom skåpet återigen börjar eka tomt. Så i mitten på nästa vecka nån gång så kommer skåpet att fyllas på igen, så då kan jag känna mig lugn. Man vill ju som gärna ha produkter hemma ifall någon skulle bli intresserad och vill börja.
Jag har även beställt hem Herbalife´s schampo, balsam och fuktgivande ansiktsmask så jag ska testa dom produkterna också. Få se om jag kan få bukt med min hy med hjälp av ansiktsmasken, det har ju blivit betydligt bättre med hjälp av hudvårdsprodukterna i serien Nourifusion, så nu får vi se om det kanske blir ändå bättre nu :)

Nehej ni. Nu ska jag ta och säga godnatt till Martin och sen krypa ner i sängen. Jag börjar känna mig lite mosig... Och, inte att förglömma, jag måste ringa på jobbet innan 14:00 imorgon och säga att jag kommer på fredag. Någon vänlig själ där ute -påminn mig om det imorgon!





Såhär tycker vi
Postat av: Denise

Påminnelse; Ring jobbet innan kl 14 :)

2009-05-21 @ 09:56:11
URL: http://dandersson.blogg.se/
Postat av: Marie

Glöm inte att ringa jobbet idag =)



Kram

2009-05-21 @ 10:01:16
URL: http://varlensbasta.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0