Lördag firas med Wallander

Då var ännu en dag till ända -det är inte klokt vad tiden springer iväg!

Idag har vi inte gjort så mycket. Var ute en sväng på förmiddagen och lekte, men fy attsingen vad det blåste! Man kan ju bli less för mindre. Hur som helst, vi tog i alla fall och knatade ner på nian, jag & Celia. Jag fick nämligen för mig att det var rätt upptrampat och bra på lekplatsen där, så jag tänkte att vi skulle gunga lite... och Celia blev ju självklart överlycklig när jag nämnde ordet "gunga".
När vi kom dit efter lite hopp i vattenpölar osv så visade det sig att det var typ 2 ungar som varit där i vinter, alltså var det inget upptrampat alls nästan. Men, eftersom jag nu dragit med mig Celia hela vägen dit och hon såg gungorna (tack gode gud för att i alla fall en gunga var framtöad så man kunde gunga! :P) så var det bara att plumsa ut i djupsnön där, klättra över staketet och dra med sig Celia. Jag sjönk ner ända till knäna i snön, vilket inte var så himla kul när man hade jeans och gympadojjor på sig.... vart rätt kallt när snön började tina på benen och fötterna kan jag säga! Och hur lustig måste jag inte ha sett ut där jag försökte lyfta benen halvvägs upp till himlen för att ta mig framåt i djupsnön?? haha
Aja, Celia vart i alla fall överlycklig när vi gungade. Högt gungade vi också, och hon bara tokskrattar och säger "meeeja, meeeja!!" =)

Har inte så mycket mer att säga om dagen. Celia sover sen ca 2 timmar tillbaka, jag har slökollat på Robinson och nu blir det Wallander. Fast, jag tror jag sett Jokern förut, så jag kanske landar i sängen med min bok istället.

Och om ni inte visste det, den 6e april åker jag till Norge i en vecka!! =) Härligt härligt, ska bli så skönt att få komma bort lite. Känns som att jag behöver det just nu för att orka med skola, jobb och hela fadderullan. Får hoppas han släkt har överseende med min dåliga norska bara ;P haha. Äh, det löser sig nog! Nemas problemas, right?

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0