Hot & cold

Det här har varit en kämpig dag, var längesen jag var så här dålig! I perioder har jag inte ens orkat stå på benen, och jag har frusit och skakat och om vart annat svettats som en gris. När jag tar en ipren så väljer den nämligen att bara ta bort värken och frossan, men då slår febern till istället för fulla muggar, och jag klarar knappt av att sitta i soffan för att det blir för varmt mot ryggen... Nej, det här är verkligen inte roligt.

Anders var i alla fall en ängel och tog med sig Celia hem till sig efter att dom varit och firat hans farmor som fyllde år. Det var nog en välgärning både för mig & Celia. TACK! Får hoppas jag mår bättre imorrn, annars går jag och gräver ner mig nånstans.

Och framför allt -hoppas jag får sova inatt! Har snart varit vaken i princip ett dygn, förutom de korta svängar jag klarat av att slumra till, men det har verkligen inte varit många minuter åt gången.

Nyfiken är jag också. Jäkligt nyfiken! Undrar just vad som var det viktigaste för dagen?? Det får jag tydligen veta imorrn.. men jag vill veta Nu. Man kan ju inte säga så och sen inte berätta, så är det bara. Men som det verkar får jag foga mig efter hans vilja och vänta tills imorrn. Hur nu det ska gå till!

Har även fått tråkiga nyheter idag, och nu vet jag var den där konstiga känslan kom ifrån i helgen. Det måste ha varit det här. Hoppas bara denne någon repar sig igen och blir samma glad person som han varit den senaste tiden. Jag ska i alla fall stå bakom honom till 110%.

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Huvva stackare, hoppas du kryar på dig snart.

Kram

2009-03-06 @ 07:51:58
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jadu, jag vet en som håller till på hammarn också som ska vara väldigt bra. Privat. Min morbror mfl går dit. Funderar allvarligt på att byta.. Usch och fy alltså..



Kram

2009-03-06 @ 12:53:43
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hur mår du? Blivit nå bättre? hoppas de iaf.. =)

2009-03-08 @ 18:26:03
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0