Vilken jobbig kväll!

För det första så har jag & Celia varit vaken sen före 06:00 imorse, eftersom fröken fisrumpa var pigg och glad redan vid 04:35 (!!) men hon somnade om till 5:30 som tur var. Klockan 07:00 började jag jobba, och det gick väl bra. Dagen gick mycket fortare än den gjorde igår, då jag också jobbade 7-16:30. Var i alla fall trött som stryk när jag vid dagens slut hämtade upp Celia på dagis. Inte gjorde det saken bättre att hon var så trött att hon knappt orkade hålla ögonen öppna, och så självklart hungrig. Och bajsnödig.

Som ni kanske vet så har hon haft MYCKET problem med magen den senaste tiden, jag och Anders misstänker att det är laktosen som spökat och vi väntar fortfarande på remiss för att få kolla upp det (men dock tycker jag att det har tagit för lång tid nu, hur länge ska stackarn behöva gå runt med magont utan att någon kollar upp vad det är?!?!). Vi har i alla fall uteslutit laktosen för henne, men problemen kvarstår pga. att hon under tiden när vi funderade på vad det kunde vara för problem blev rädd för att bajsa. Eftersom det alltid var så hårt och gjorde ont. Hon håller sig därför in i det längsta, grinar och verkligen lider. Nu hade hon inte bajsat sen i lördags. I nästan 2 timmar grinade hon nu, av rädsla för att bajsa och säkert för att hon har ont i magen och att det gör ont när hon bajsar. Jag lider verkligen när man inte kan göra något :(
På rekommendation av DSK så provade vi med laktulos -tills Anders upptäckte att man inte ska ge det till dom som är känsliga mot laktos (!). Hur tusan kan DSK rekommendera det när man säger att man tror att det är laktosen som spökar?! Det är ju helt vrickat :/ Sen har vi provat katrinplommonpuré, russin och linfrö. Ingen laktos i maten. Men inget hjälper, eftersom hon håller sig och det blir hårt hårt hårt. Stackars liten :(

Jahapp. Då var ni uppdaterade om det då... :P Snacka om att man delar med sig här i bloggen! Kärleksbekymmer, vardagstristess och jobbigt bajs.

Hur som helst. Celia har grinat oavbrutet sen ca 17:30. Pga magen och att hon var så trött. Bajs x2 blev det i alla fall, så nu dröjer det väl 2-3 dagar tills nästa gång... Hon var så trött, så trött. Kunde nästan inte hålla ögonen öppna, men ålade sig som en orm när jag försökte få henne lite lugn så hon kunde somna. Efter mycket om och men, en vällingflaska i sängen och mamma i ett annat rum så gick det bra. Då somnade hon som en stock. Huvudsaken idag var nog att inte mamma var med när hon drack vällingen. Synd det, för det blev ingen tandborstning. Vi får vara extra noga imorgon.

Och imorrn när jag vaknar, då måste jag ställa mig och diska. Och torka av golvet lite snabbt. Vi får tidigt morgonbesök vid 8:45, och jag orkar verkligen inte ta itu med något nu. Jag är såååååå trött efter den här dagen och kvällen.

Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Men Linda, försök och få komma själv till Lars Erik Bååth i Östersund.



Det är där vi gått alla syskon, och nu även Anna.



Bååth Lars-Erik Barn- & ungdomsläkarpraktik

Telefon: 063-107790

Prästgatan 30

831 31 ÖSTERSUND



Han har förvisso haft en stroke för något år sedan, och KAN för en liten flicka som Celia verka lite läskig, han har ofrivilliga ryckningar och svårt med talet. Men hans sköterska, som sköter tex pricktesten, är super gullig och världens bästa med barnen.



Jag kan inte annat än rekomendera D Bååth. Prova, då kanske ni får komma ganska omgående..



Kram och hoppas hon blir bättre.

2009-06-16 @ 21:57:33
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men stackars liten. :( Hoppas ni får komma in snart då.

Tills dess e de väl bara att göra som ni gör nu. Uteslut laktos i matlagning m.m

Och kanske ge henne lite katrinplommon? Katrinplommonpure, eller torkade aprikoser.. Tex. för att hon inte ska bli så himla hård i magen..



stackars liten.. Lider verkligen med henne. Med er. Man känner sig så maktlös när de blir något sånt.



Hoppas ni fått sova inatt nudå.

Kram

2009-06-17 @ 11:32:39
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Eva

Stackars er båda. Otroligt att en sköterska rekomenderar laktulos en sån gång...har du provat Ipren....skrattar

Nä...hoppas det ordnar sej med hennes mage.

Kram

2009-06-17 @ 12:28:20

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0