Studentpresenter -Klart!

Jahapp. Då var allt inför brorsans student på fredag fixat -studentskylten klar, studentpresenter fixat, bord till middagen bokat. Det låter väl bra, lilla lillebror? :)

Redovisningen gick bra. Snabbt och smärtfritt. Jag kunde svara på frågorna hon ställde, och det kändes riktigt jäkla bra. Får väl se vad hon sätter för betyg på mig. Väntar fortfarande på svar från den andra läraren angående dom andra uppgifterna, får väl se vad som händer och fötter med dom.

Och jag blev precis inbokad på världens konstigaste arbetspass på torsdag. 18:45 - 20:30. Vad tusan är det för tid? :P haha. Aja. Det blir en kort kväll, men kul att få komma in lite på Brunkullan och se hur läget är där. Trots allt så saknar jag ju faktiskt mina förvirrade tanter och farbröder där! Speciellt en tandlös liten gumma :)

Nu har jag planer på att bli lite nostalgisk och kolla på Sjunde Himlen som tydligen har börjat visas igen på 5an. Och jag slår vad om att jag kommer störa mig lika mycket på alla kramar och "jag älskar dig" hit och dit som jag gjorde för några år sen... :P haha. Mesigare familj får man nog leta efter, samtidigt som det kanske vore skönt att ha en sån familj? Eller nja, det tror jag inte. Vad tror ni?

Såhär tycker vi
Postat av: Eva

Då får jag jobba med dej en stund då...kul =)

2009-06-09 @ 11:28:41
Postat av: Sandra

Hihi :) hoppas du inte väntar förgäves då sen när jag släpper nyheten ^^



Men va härligt. Va skönt. :)

Jag gruvar mig lite för mitt andra delprov som är imorgon. Inte för inte det börjar kännas motigt med kursen nu.. s :) Slutar ju inte förrän i sept. Långt kvar med andra ord..

Kram

2009-06-09 @ 13:02:17
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: martina

haha ja de va ju knäppt pass.... :p

2009-06-09 @ 20:07:17
Postat av: Veronica

Sjunde Himlen är så himla bra! :D

2009-06-09 @ 21:07:06
URL: http://kaspersmamma.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0