Morgon svammel

Så var det torsdag då, herregud vad den här veckan har gått fort! Jag har verkligen inte hunnit med känns det som.

I alla fall, idag ska jag följa med moster och kusin My till Sollefteå. Vi skulle visst fara runt 12-tiden, så det är inte allt för länge kvar. My skulle köpa nå kläder att ha imorgon på Olof's student, så jag hänkar på som lite smakråd.
Innan dess ska jag ner på jobbet och lämna av ett Quickstart-paket till en ny Herbalife-kund, så jag måste snart ta och pallra mig neröver så jag hinner berätta lite mer om produkterna och hur hon ska använda dom.

Och Sandra, bara så jag inte glömmer det sen! Jag har provat att göra shaken med solhavre nu, och den blev också jättegod! Det var inte så stor skillnad i smak, möjligtvis blev det ändå lite fruktigare smak fast att man fortfarande har chokladsmaken. Typ som att solhavren lyfte fram jordgubb- och banan smaken litegrann, utan att det tog över helt. Svårt att förklara -men det var supergott! :)

Jag har pratat med dom uppe på Björkhammar nu, så jag ska få en kallelse från sjukgymnasten snart. Dom ska tydligen mäta ryggen och grejer på mig, och om dom anser det nödvändigt skicka iväg mig på röntgen. Hoppas verkligen att jag får en tid snart, men hon sa att det var väntelista hos henne nu. Jag sa i alla fall att jag ska flytta till Norge i september och gärna vill kolla upp det innan dess, så jag hade väl lite förtur i alla fall som det verkade. Man kan ju alltid hoppas att det går något sånär fort, annars bokar jag en läkartid istället.

Nähäpp. Rena kläder, lite spackel i ansiktet och sen är jag ready to go! Ha en fin dag allihop :)

Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Haha nej du, jag har sett kort på mig när jag sover, halv öppen mun (som är sååååå gulligt på barn) och dreggel. FRÄSCHT! :p

2009-06-11 @ 12:21:36
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: Eva

Hoppas nästa går lika fort så jag får semester snart =)

2009-06-11 @ 16:14:49

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0