Framtiden är på väg

Idag kände jag verkligen att jag är på god väg mot ett av mina mål. Det känns så jävla bra, och framtiden väntar verkligen på mig nu! Jag känner mig dock lite osäker när jag tänker på Norge-flytten, eftersom det är så svårt att veta hur det kommer att gå med alltihop; Celia, mig & Martin, jobb, hemlängtan... ja det är mycket som spelar in. Men ändå, framtiden känns ljus. Funkar det inte Florö så har jag i alla fall tagit chansen -och det är något jag aldrig trodde att jag skulle våga. It's a big step for me.

Men angående drömmen och mitt uppsatta mål så känns det faktiskt bra. Det flyter på, det går framåt och jag kan faktiskt se mig själv arbeta med det resten av livet. Just det, jag pratar om Herbalife. Det går framåt. Förrådet sinar hela tiden, kunderna är nöjda och får bra resultat och det i sin tur generera nya kunder. Snart börjar det bli dags att fundera på att arbeta mer målinriktat mot Supervisor och egna distributörer och hela grejen. Det känns så jävla underbart -jag kan verkligen lyckas med det här!

Jag känner mig ovanligt glad och positiv idag. Jag tror jag fick lite ny energi när Martin var här i helgen, det behövde jag verkligen :) Lite kärlek utan 100 mils avstånd gjorde susen! Jag har till och med fått en egen tid till redovisningen av Shamanism-arbetet nu på tisdag, så jag har chansen på ett bra betyg där också. Det känns jättebra!! Jag funderar på att prata med en på jobbet, för vi har ju en shaman där. Skulle vara kul att få med en liten intervju i redovisningen, det blir ju kanske en liten guldkant på arbetet då ;)

Nu ska jag gå och lägga mig. Det känns som att jag kommer kunna somna tidigare idag än igår då jag låg vaken i alldeles för många timmar... Jag ska börja läsa en ny bok också, "Äcklig" av Constance Briscoe. Godnatt på er, imorgon är det en ny dag och nya tag som gäller! :)


Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Coolt! :P Finns det en shaman i Bispgården på riktigt? :O Nu vart jag fascinerad..

2009-06-03 @ 00:33:15
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Sandra

va roligt att höra! :D Visst blir man glad när man märker att de händer saker.. =) och de bästa, jobbet är inte platsberoende, du kan utföra de vart som helst. Bara du har tillgång till data, internet och en telefon ^^

2009-06-03 @ 07:40:26
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Denise

Vad i... är en shaman? :D

2009-06-03 @ 13:33:42
URL: http://dandersson.blogg.se/
Postat av: mamma

så härligt att du är den glada, goa, pigga Linda igen=) Önskar dig all lycka ju...

Kram

2009-06-03 @ 21:34:36

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0