What a great day (so far)

Jahopp, då var det lördag då. Det innebär jobb kl 16-21:00. Lite drygt att gå till 21:00, får väl hoppas nattpersonalen hittar nåt jobb åt mig så jag inte bara sitter och stirrar framför mig, det är det tråkigaste man kan göra.

Hitills har dagen varit väldigt bra! Började med en shake och cykeltur ner till skogskyrkogården (vad kan det vara, 7-8 km fram och tillbaka?) där jag vattnade lite på morfars och farmors grav + mammas farmor & farfars och några andra bekanta som var krut-torra. En liten fråga bara... skulle ni ta illa upp om ni märker att någon annan har vattnat på er familjemedlems grav? Jag hoppas ingen gör det, för det är ju inte illa menat. Trist om blommorna skulle vissna tycker jag...

Aja, efter cykelturen kom jag hem, stretchade och gjorde några magövningar. Drack en shake, slängde mig i duschen. Sedan dess har jag dammsugit och skurat, diskat, träffat en Herbalife-kund, varit på Ica och ätit lunch. Nu är det dags för nästa shake och att sno ihop lite mat till tidig middag + morgondagens matlåda. Kyckling m. potatissallad blir det. Lätt och gott! Känns nästan som att jag inte gjort annat än att äta idag, frukost vid 09:00, shake strax efter, cykeltur, shake, lunch, shake, middag, shake. Ja jag säger då det. Men på nåt underligt sätt så verkar min kropp behöva det, för det är inte jobbigt att äta så mycket (för ni vet väl att 1 shake = en hel måltidsersättning?). Så med andra ord 3 måltider + 4 shaker idag, och så blir det nog lite yoghurt ikväll på jobbet efter fikavagnen är klar. Men det är ju roligt, för det funkar! Kan knappt vänta till måndag då jag ska väga mig igen :)

Nähäpp. Jag ska nog gå och krydda kycklingen lite nu, så den får dra in lite smaker innan ugnen får göra resten av jobbet. Ma höres!

Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Okej :P Då ska jag spåna vidare på det lite granna :P

2009-07-04 @ 16:01:10
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag gör detsamma...jag vattnar alltid runt omkring om jag ser att det är torrt när jag är på graven...och jag hoppas att andra gör som jag =) Kramen

2009-07-04 @ 22:47:37
Postat av: Olof

Nu har jag gett Dessan order om att kika in här och lämna en kommentar om hur man skaffar Spotify. XD

2009-07-04 @ 23:48:15
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0