Kort update om den hitills gågna dagen

Vid 11:30 tog jag och Celia och drog iväg på annersia' och Sönneråsgården, där det var kams-fest. Inte för att jag äter kams, men för att "hela tjocka släkten" (mamma, Olof, mormor, moster, My, Sandra och Felix) skulle dit. Dom vuxna + Olof åt kams, vi andra kollade på. Hög volym var det på live-musiken, men det var väl för att gamlingarna skulle höra den kan jag tänka mig ;)

Efter kamsen så bestämdes det att vi skulle styra kosan vidare hem till moster för lite kaffe, surr och lek. Det vart en massa hopp och volter på studsmattan (jag höll på att sätta hjärtat i halsgropen när Sandra gjorde en framåtvolt!!!), lite gungande för Celias del och gräsklippar-åkning för My, Olof & Sandra.
Jag, Celia & Felix hade lite roligt för oss själva när dom större "barnen" åkt iväg med klipparn. Studsmatta + bollar är riktigt skoj! Fast, Celia tyckte studsmattan var liiiiite läskig, men så länge hon fick vara i mammas famn och studsa runt så gick det bra :) Felix är förvrigt mitt kusinbarn som är 3 år gammal (Sandra är äldsta kusinbarnet, blir 12 år i november).

Det blev även bestämt att imorgon så blir det en sväng till Junsele djurpark med moster, My, Sandra, Felix och Olof (?). Det ska bli skoj! Får hoppas på bra väder bara, som det är idag vore ju helt perfekt, för det är lagomt varmt och fläktar lite grann :)



Och svar till Anonym:

Martin är elektriker och arbetar med att bygga skepp. Nåt spejsigare än så är det inte ;) Lite utbildningar här och där, då och då, gör att det blir lite resande för hans del.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0