Back in town

Nu är vi hemma igen från vår årliga lilla "fisketripp", som i år inte innehöll mer än några timmars fiske. Undrar just om man ändå kan kalla det för fisketripp? Vi hade i alla fall S K I T V Ä D E R. Hela tiden. När vi kom fram till stugan i tisdags vid 10:30-tiden så hann vi knappt låsa upp stugdörren förrän regnet började vräka ner. Så det var bara att springa lite maraton mellan bilarna och stugan för att få in grejerna + en sovande Celia. Men det gick det också, och vi installerade oss bra på väldigt kort tid (som vanligt! :P). Vi hinner knappt mer än in i stugan så är det grejer överallt. Lite sådär hemtrevligt stökigt på köksbordet ni vet ;)

Regnet gav i alla fall med sig till slut och vi tog oss en sväng ner till sjön. Där blåste det spiken. Fy tusan vad kallt det var! Till och med Olof frös. Och Celia, hugaligen vilka kalla fingrar hon fick. Vi var väl nere där ca 20-30 minuter innan vi blev tvugna att gå upp till stugan igen. Vi gjorde ännu ett tappert försök på kvällskvisten, men det var lika kallt då, så mamma blötte mest kroken och sen for vi upp igen. Uppe vid stugan var det nästan vindstilla däremot, så vi var ute och busade med hundarna ett bra tag. Sen medans Celia och hundarna sprang runt och busade för fullt så sätter vi oss vid "långbordet" som är i skogskanten, och då hör vi helt plötsligt någon som kommer gåendes och pratar efter skogsvägen. Då kom My spatserandes glad i hågen! haha. Det var en trevlig överraskning :)
På kvällen efter att Celia lagt sig så spelade vi lite kort och tärning. Jag, mamma och Olof drack ett par cider + nån grogg och hade det allmänt trevligt till nånstans runt halv två-tiden då jag bestämde mig för att det var dags att lägga sig med tanke på Celia som är morgonpigg och glad :P

Och jag säger bara herregud! vilken rörlig unge jag har! haha. Jag har inte sovit i samma säng som henne på ca 1,5 år nu, och jag fick en chock kan jag säga. Hon var inte still mer än 5 minuter åt gången tror jag! Hon låg ena sekunden uppe vid mitt huvud, andra sekuden slängde hon sig raklång ner efter benen på mig så hennes huvud var vid mina fötter. Ett tag använde hon min rumpa som kudde (men vem kan klandra henne, den är stor och mjuk ;) haha) och sen helt plötsligt var det morgon och jag vaknar av att hon sitter upp och smiskar mig på rumpan med världens leende på läpparna! Haha, hon är för söt lillstrumpan min :)

Okej, då är vi inne på dag två, dvs. igår. Redan från morgonen regnade det, sen var det 5 minuters uppehåll innan det började regna igen. Och så höll på det. Blåste som attan gjorde det också. Timmarna gick, och det blev dags för Celia att sova middag. Då trotsade mamma, Olof och My vädret och stack ner till sjön för lite fiske medans jag och Celia låg inne i stugan och hade det varmt och skönt. På kvällskvisten for vi ner till sjön igen allihop, Olof och My stack ut i båten och var borta ett par timmar. Jag, mamma och Celia stod ut med kylan och blåsten i kanske 1 timme eller så? Sen begav vi oss "hemöver" igen. Eldade lite och hade det mysigt.

Idag var det samma skitväder, så vi packade ihop oss och for hemöver byn direkt på morgonen. Strax efter 10:00 var jag och Celia hemma i lägenheten igen, så vi hann gott och väl ner på Forsdraget och kolla runt lite. Inte för att det var så mycket att se, men ändå. Hittade en jättefin klänning som nån thailändare (eller nåt?) sålde, ni vet dom där kläderna med halvkass kvalité som oftast inte överlever första tvätten. I alla fall så skulle han ha 229:- (!!) för den. No no. 75-100:- hade jag kunnat tänkt mig, så jag lämnade "butiken" ögonaböj.

Nu är Celia tillbaka hos Anders eftersom jag jobbar hela helgen. Hon kommer tillbaka endera på måndag kväll eller tisdag, beror lite på hur sent dom kommer hem från Junsele. Dom ska nämligen på djurparken då och ha lite kul :)

Jag ska gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna nu och sen krypa till kojs. Imorgon jobbar jag 7-16:00, känns lagomt kul nu när man fått smak på ledigheten ;) men men. Det går ju bra bara man väl kommer dit! Godnatt på er!

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0