Tydligen är jag en sadist

Godmorgon världen! Nu har jag varit vaken i strax över en timme, ätit frukost & tagit en varm och skön dusch. Hade tänkt träna nu på morgonen, men motivationen svek mig. Får ta tag i det imorgon istället.

Idag har jag i alla fall lovat att jag ska åka upp på hammarn och besikta pappas bil kl. 12:50, ska ringa mamma och se om hon vill agera sällskapsdam eller ej. I så fall åker vi nog lite tidigare eftersom jag måste vara tillbaka med bilen till 14:00 när pappa slutar jobba.

Sen då? Bra fråga. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag städade och renbäddade sängen igår, och tvättade också. Och just ja, det inträffade ett mirakel igår!! All tvätt var torr klockan 13:45 när jag gick ner för att hämta upp den... det har nog aldrig hänt förut. Jag var i chocktillstånd kan man säga.

Och ja, igår kväll fick jag veta att jag är en sadist ;) haha. Men, jag har väl lärt mig av den bäste, right handsome? haha

Såhär tycker vi
Postat av: M.

Ja men precis! Förstår inte alls hur folk tänker..

2009-02-26 @ 09:48:33
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha jo ja förstod de :) du ja har ingen aning. jag hoppas verkligen det. jag tycker verkligen jag har försökt nu, analyserat så skallen nästan trillat av. kollat stavning och styckeindelning. men va vet man.. De lär väl bli en massa fel nu också..



Men nu får de gå som de gå, har suttit så länge med detta nu. och när de är så mkt som ska analyseras,citeras och motiveras hela tiden om olika saker. ja då blir man rätt snurrig i huvve tillslut..

2009-02-26 @ 09:59:17
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

ingen aning. hoppas idag. för imorron var läraren ledig, och fy för att grubbla över det här hela helgen.. men va vet man...



Usch o fy, är såå nervös.. hitills har de varit jättebra på att dela ut kritik och inte beröm.. så ja..

2009-02-26 @ 10:10:49
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Viktoria

gissar på att de var du som hade skrivit i min blogg, då ja inte har skrivit i nån annans! hehe

men de är bara bra med mig, livet rullar på!

sj då?

2009-02-26 @ 14:07:07
URL: http://vickannilsson.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Aha, lite jobbigt kan ja förstå! hehe

jo, jag jobbade på coop fram till den sista november 2008, men sa upp mig då jag vart irreterad på cheferna, och att jag aldrig fick mer timmar som jag skulle få! så just nu är jag arbetslös och bor hos syrran i östersund med planen är att flytta till hudik så fort man hittat jobb då jag har hittat mig en karl där! :)

2009-02-26 @ 17:21:31
URL: http://vickannilsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack.. De behövs :) Som de verkar få ja inte veta hur de gått förrän till veckan. inget idag och imorron är hon ledig..

2009-02-26 @ 19:28:01
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0