Tusan också.. nu blev jag ju bebissugen!

Mamma ringde mig tidigare idag och frågade om jag ville följa med och kika på min kusins nyaste tillskott i familjen, lilla Idun. Självklart ville jag det! Dum fråga, liksom ;P

Och herregud alltså, vad liten hon var! Hon vägde nu ca 3 kg, och så liten var ju aldrig ens Celia (hon vägde ju 4,5kg när hon föddes.. ;P). Det kändes ju inte ens att man hade henne där på armen. Så liiiten.. men så otroligt söt! Massor av mörkt hår, och små små händer med jättelånga fingrar. Nej jag säger då det. Dom har lyckats bra, Magnus & Hanna, 3 otroligt fina barn har dom :)

Men inte var det nyttigt att se lilla Idun inte. Nu är jag bebissjuk! haha. Det känns som att det är hundra år sedan Celia var en sån där liten knopp som man kunde sitta och kika på i timmar, men nu är ju Celia stora tjejen! Ja herregud. Men nångång i framtiden ska Celia få sig ett syskon eller två, den saken är säker!

Såhär tycker vi
Postat av: mamma

Ja, hon var sååå söt=) Man blir ju nästan religös på kuppen=) & de är klart Celia ska ha syskon...jag MÅSTE få bli momma igen ju=)

Kram

2009-02-14 @ 16:29:54

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0