Morfar är här och spökar igen

Jag måste ju berätta det här för er. Min morfar finns ju inte längre bland oss (eller jo, det gör han visst), men nog tusan är han här och busar med jämna mellanrum! :)

I förrgår kväll hade jag en massa levande ljus i sovrummet eftersom värmen inte funkar där (förbaskade element!!), och jag tänkte värma upp rummet lite innan sänggåendet. Sagt och gjort. Mina värmeljus brinner i några timmar och det blir varmt och mysigt i rummet. När ljusen har slocknat och jag har gått och lagt mig så börjar det "klirra" i värmeljusen. Ni vet, sådär som när man har tänt ett värmeljus och släpper ner det i en ljuslykta? Så lät det, flera gånger om. Och jag lovar er, det var ingen annan levande människa i mitt sovrum än jag. Jag sa i alla fall glatt "godnatt morfar" och la mig för att sova.

Och sen igår hände det nåt märkligt. Jag brukar aldrig stänga dörren till Celias rum (såvida hon inte ligger och sover) och som vanligt står dörren på vid gavel. Celias rum ligger alldeles vid toaletten, och jag har en konstig ovana av att alltid kolla ut genom fönstret i Celias rum när jag går in och ut från toaletten. Så igår kväll när jag varit på toaletten och tvättat av mig sminket så går jag ut därifrån och vrider huvudet för att kika ut genom fönstret som vanligt, men jag möts av en stängd dörr! Dörren är stängd, och jag har inte stängt den. Jag stänger som sagt aldrig den dörren om inte Celia ligger och sover.

Det roliga är ju att jag blir glad när det händer såna här grejer, och inte det minsta rädd. Då vet jag att morfar är här och tittar till mig.

Såhär tycker vi
Postat av: Marica ~ Sexparty?

Jag förstår vad du menar med jobb och utbildning innan man skaffar barnen, men dom som inte vill ha utbildning just nu då? ..



Jag är en sådan, jag är fruktansvärt osäker på om jag vill gå en utbildning eller inte.. Jag vill ha barn innan trettio så jag kan inte kombinera detta och utbilda mig först typ bara för att vara utbildad innan barnen liksom..



En del kanske tänker att dom inte vill utbilda sig, sen får dom barn och kommer på senare i livet att dom vill utbilda sig och gör det då.. fast å andra sidan är det ju som du säger, vill man så klarar man det.



Tycker bara det är så tråkigt att folk skall trycka ner unga föräldrar i skiten bara för att dom blev gravida för unga. En del unga (och äldre) kan vara omogna och självklart skall man tänka på dessa men man behöver ju inte dra alla över en kam.. Bara för att det finns så många unga liksom ...



Kul att du håller med mig i inlägget.

2009-02-12 @ 18:09:48
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: mamma

Ja, morfar har fullt upp att kolla till dig, celia. olof & mig=))

Han vet ju hur mycket vi SAKNAR honom & hur älskad han var/är...eller hur?=) Han e allt lite busig morfar=)))

Kram

2009-02-12 @ 21:54:02

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0