Jäkla kyla

Igår bestämde jag mig för att jag äntligen skulle ta mig i kragen och ta bussen in till Hammarn och skriva in mig på arbetsförmedlingen. Tina skulle ju också dit, så jag tänkte vafan, bäst att passa på när man har sällskap liksom. Man måste ju vara inskriven på AF för att få söka försörjningsstödet från soc, så jag har inte så mycket annat val än att skriva in mig, även fast jag håller på att starta upp Herbalife-verksamheten nu. Fattar egentligen inte varför jag inte skrivit in mig där tidigare, men men. That's life. Har sökt lite jobb runtom här och i Östersund i förra veckan, får väl se om nån nappar. För även om jag vill satsa på Herbalife så kan det ju ta några månader innan man kommer igång riktigt och får pengarna att börja rulla in, så i alla fall ett annat deltidsjobb vill jag ha.

Hur som helst. Jag vaknade 07:45 imorse av att jag fick ett sms från Tina. Det var -30 ute så hon tänkte inte åka på AF idag. Klokt beslut tyckte jag och somnade om även jag. Hade ingen som helst lust att vara ute i denna kyla och vänta på bussar hit och dit. Så, jag får masa mig dit imorgon istället. Om det är lite varmare ute. Visst är det mellan 10-12 man kan skriva in sig?

Nu ska jag i alla fall iväg på Hammarn snart i alla fall. Mamma och moster skulle åka in, så jag hänkar på dom. Jag & mamma ska fixa en grej på banken, och jag ska även passa på att fråga lite om ett lån tror jag. Vad det är dom vill se för siffror, hur stor chans man har att få ett lån, hur mycket man betalar i ränta ungefär osv. Men det kan ju inte bli så himla hög månadsavgift på ett lån som hamnar runt 40-45.000:- tycker man. Om man inte får världens sämsta ränta, vill säga. Äh, sånt där gör mig bara fövirrad.

Nu ska jag dricka klart min shake och sen borsta tänderna (klev upp sent idag :p haha. underbart när man väl får sova och sen ligga i sängen och dra sig med en bok i högsta hugg!!).

Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Ja det var verkligen obehagligt, men som tur är så lättade det och hon kunde fortsätta sova..

2009-02-11 @ 23:10:43

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0