En dusch senare

Då var det fredag igen då. Klev upp vid 9-tiden, åt frukost och grejade lite. Nu har jag precis kommit ut ur duschen -finns det nån bättre start på dagen än en dusch? Ja, det gör det faktiskt... Den perfekta starten på dagen vore om Martin låg bredvid mig i sängen när jag vaknade. Det vore det ultimata.

I alla fall, nu är nog mamma & Eva på väg mot Lycksele (om dom inte redan är framme?). Lite synd att det blev jobb för min del, för jag hade sett framemot att åka upp till Lycksele jag också. Jag älskar den staden. Men men, jag lär nog hinna dit nå mer under livets gång, tror ni inte? Om det inte blir tidigare så blir det ju i alla fall den 12e juni när brorsan tar studenten :) Tänka sig vad stor han har blivit! Han har också en blogg som kan vara värd att kika in. Brukar kunna komma upp de värsta lustiga händelser där, så kika in den också. Här hittar ni den!
 
Sitter och dricker en shake nu och funderar på vad som ska göras här näst. Diska står högst på listan, och så ska jag på ICA och hämta ut ett paket. Ringa en kund ska jag göra också. Kanske vara lite sadistisk. Sen har nog klockan hunnit ticka iväg så pass mycket att det är dags att bege sig Nipängen, tror ni inte? Nej, det tror inte jag, för jag är rätt snabb av mig. Jag tänker i alla fall ligga raklång på soffan och läsa lite när ovannämnda saker är ur världen.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0