Den första försäljningen är genomförd

Idag har jag genomfört den första försäljningen till slutkund. Det känns otroligt bra! Nu är det på riktigt, det här. Det är inte bara jag som köper produkterna för eget bruk... jag har en kund som betalar för sig. Oh yes, nu är jag på G!

Förutom att jag slutfört den här första försäljningen och skickat produkterna så har jag också lagt en order på lite smått & gott som antagligen kommer att komma i början på nästa vecka. Den innehåller lite saker som jag glömde sist, lite broschyrer, kataloger, tvålar, "sportdryck", proteinsnacks m.m.

Om en liten stund ska jag ringa upp ett par personer till som anmälde intresse för produkterna i lördags. Spännande att se vad som händer sen. Kanske har jag helt plötsligt 4 kunder?! Det skulle verkligen motivera mig till tusen, om jag under två dagar får fyra kunder. Hallelulja, liksom ;)

Sen har jag ju lite mer folk som är nyfikna också.. två stycken som har bestämt sig för att börja men dom vet inte riktigt när än, och så några till som funderar på saken. Ser ni, det händer grejer!!


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Stora tjejen ;)



Haha sedär, jamen de lät ju inte heller dumt =) hehe..

2009-02-10 @ 18:06:17
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Grattis till försäljningen förresten!! =) B-gården nu, Prag nästa ;)

2009-02-10 @ 18:07:26
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha =) bra det.. Såg du länken om resan? Dock så har de redan gått ett antal biljetter. Så de gäller att vara snabb i svängarna här framöver :)

2009-02-10 @ 18:54:20
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha okej =)

Åhå =) hoppas du få tag på den där banksnubben igen, han som va så positiv :)

2009-02-10 @ 21:39:26
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0