Dagen idag är en märkvärdig sak...

....tänk -evighet fram, och evighet bak!



Ett litet ordspråk som poppade upp i huvudet nu, bara sådär apropå ingenting. Man kan ju undra var man får allt ifrån ibland? Man har nog rätt mycket lagrat i huvudet som man inte har en aning om.

I alla fall. Förkylningen är något bättre, dock är jag inte helt hundra än. Har druckit örtdryck som en liten galning idag, så hoppas det ger effekt till imorgon!  Annars har det varit en rätt lugn dag och kväll, inte hänt nåt särskilt. Fast en massa grejer har krånglat, men det har löst sig nu i alla fall. En viss person, som vet vem hon är -hon är underbar har jag kommit fram till nu ikväll.

Och, jag har även kommit fram till en lösning! ÄNTLIGEN! Jag som har varit beredd att slänga allt åt helvete innan det går för långt, har nu kommit fram till en lösning som faktiskt kan funka i praktiken. För nu ska jag leva mitt eget liv, så är det bara. Och det bästa är att det kommer vara möjligt. Mestadels tack vare Herbalife och min business som jag ska börja bygga upp till något storartat ;) Att kunna arbeta var jag än befinner mig i världen är en helt otrolig grej, och det gör att jag kan leva mitt liv just på det sättet jag vill leva mitt liv. Härligt. Underbara härliga tanke!

Ni har ingen aning om hur fri jag känner mig just nu!!


Behöver jag tillägga att jag saknar Martin? Att jag har tänkt på honom ända sedan jag steg upp i morse? Att jag vill träffa hans familj igen? Att jag vill tillbaka till Florö? (den staden har verkligen fångat mitt hjärta!)
Ni har väl inte missat bilden över Florö som jag visat i ett tidigare inlägg? Publicerar den igen nu, bara för att det är så vackert. Det är så otroligt jäkla fint där, och jag vill tillbaka dit! Nu. Och jag vill helst inte behöva åka därifrån igen.



Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

=) och tänk dig, du kan bo vart du vill med detta jobb ;)



Syns imorron! :)



o florö är vackert ;) där har jag åkt båt, handlat handgjorda glas och tillbringare bla. =)

2009-02-06 @ 21:21:45
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Lillebror

Det där ordspråket har mamma på en tavla i köket. :)

2009-02-06 @ 23:10:02
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Tror det där ordspråket finns inne på Brunkullan =)

2009-02-07 @ 16:51:35
URL: http://emmagrelsson.blogg.se/
Postat av: mamma

tror du fått de från mig=) jag har ju gjort såna i kalliografi=)

2009-02-08 @ 11:47:01

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0