Torsdag, lördag, söndag..?

Jag är alldeles dagavill idag. Igår hade jag torsdag och idag har jag söndag. Jag vet, det är lördag idag. Men ändå, det blir så förvirrat i huvudet när man är inställd på en helt annan dag än det egentligen är.

I alla fall så sov vi till nästan 9:00 imorse, eller ja, Celia sov och jag låg och vred och vände mig. Jag blir galen snart! Jag är trött som stryk, men nu kan jag inte sova pga febern och att jag är så täppt i näsan att jag måste snyta mig var 3e minut. Den där jävla nässprejen fungerar ju inte :( Men men, den här förkylningen borde väl försvinna ur systemet när som helst nu, det har ju hållt i sig ett par dagar nu.

Vi badade tidigare idag också, fisbyttan och jag. Det var mysigt. Hon är inte alls lika rädd för att få vatten på huvudet/över ansiktet nu, så man kan tvätta hennes hår utan panikattacker. Efter badet så drog vi på oss våra morgonrockar och satte oss i soffan med lite frukt och såg på barnkanalen. Helt plötsligt så tippar Celia framlänges... då har hon tvärslocknat! haha. Min lilla fisrumpa! Så det var bara att försöka krångla på henne en blöja medans hon sov och sen bära in henne till sängen... och då när jag lägger ner henne så börjar hon skratta i sömnen! haha. Jag undrar just vad hon drömde då, ett riktigt gott skratt var det :)

Mamma och Olof ska äta här idag, det blir kyckling, ris & vitlöks cremé fraiche. Till efterrätt blir det äppelpaj, har varit sugen på det i flera dagar men det är ju inget kul att baka bara till sig själv heller!

Var in på Ica en sväng också och nu har jag huxflux en ny Herbalife-kund! Så på måndag ska jag lämna av produkter till henne & en annan person som jag pratat med tidigare... Känns kul att det börjar komma igång lite nu! Måste t.o.m. lägga en ny order, för nu har jag slut på både choklad och jordgubb och bara 1 tropisk kvar. Mitt köksskåp börjar eka tomt!

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0