Så tokig man kan vara ibland

Som rubrik nu tänkte jag skriva "Morgon godmorgon"... men hallå, det är snart godnatt nu ju ;) haha. Ibland hänger inte huvudet med för fem öre.

I alla fall, idag har jag jobbat och det tyckte jag gick bra. Är väldigt länge sen jag jobbade nu, 3e april närmare bestämt. Sen var jag ju i Norge och sen har jag varit dunderförkyld. Typiskt mig att gå och bli sjuk, men det är ju som vanligt. Men nu är jag ju back on track så att säga, så idag har jag jobbat. Imorgon har jag skola på dagen och jobb på kvällen. Lördag jobbar jag förmiddan och sen natten mot söndag 20-07:00. Ett rätt fullspäckat schema, men jag klagar inte! :)

Nu har jag precis haft uppföljning med 3 kunder, så nu är det plugg som väntar. Jag kom fram till ett svar på en av frågorna i Vårdpedagogik idag på jobbet, det ni! Frågan gäller vad allmänkompetens och yrkesspecifik kompetens är, och vilka allmänna kompetenser jag själv anser mig ha osv. Jag vet exakt vad som menas med den frågan, men idag kom jag på hur jag ska formulera det hela. Applåd till mig! :)

Nej, nu har jag nog inte så mycket mer att rapportera tror jag. Imorgon åker Martin till Japan :( Det är lite konstigt, för trots att han inte är här, trots att han bor så långt bort, så känner jag ändå bara "nej, måste du åka?" typ. Då är det inte 100 mils distans vi pratar om längre, så det känns verkligen som att han försvinner bort i dimmorna och blir okontaktbar i evigheter. Gud vad barnslig jag är. Jag måste vara kär.
Men det bästa är ju att det finns mobiltelefoner med sms-funktion. Det gillar jag. För han ska inte tro att han slipper mig under de dagar han är i Japan, no no. Sån tur ska han inte ha ;) Jag hoppas i alla fall på att få se hans underbara leende i cam ikväll (ja dra på trissor, msn funkar igen!!).

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0