Onsdag

Vilken fantasifull rubrik va? Idag står verkligen hjärnkontoret helt still.

Var som sagt hos mamma & Olof och grillade igår, det var GOTT! Flintastek, hemmagjorda klyftpotatisar och en yoghurt-röra med rödlök och äpplen. Mums säger jag bara! Och om 1 vecka blir det grillat igen, på sista april. Då blir vi några fler som grillar, det blir jag, Celia, mamma, Olof, Eva, Kent, Erik, Johanna & Hannes. Vi lär nog få en trevlig kväll & natt :)

Nu har jag planer på att plugga. Jag satt ju och skrev på mitt arbete igår medans mamma och Olof var ute vid grillen, men sen när jag skulle spara så blev det nåt konstigt och skiten sparades inte... *suck* Så det är bara att börja om från början idag, väldigt roligt. Verkligen :P

Det blir jobb ikväll också, 16-20:00 inne på brunis. Undrar just vem man får jobba med? Det var år & dar sen jag jobbade med Eva eller Britt-Marie, så jag hoppas på nån av dom, faktiskt =) (inget illa ment till er andra där inne :P). Sen blir det jobb på blå imorgon, 7-14:00. På fredag har jag skola mellan 9-13:00 och sen jobb 15:30-20:30 på blå. Lördag ska jag jobba 7-12:00 på blå... Kollade precis min timbank och jag har sammanlagt lyckats skrapa ihop 30 timmar nu, så det känns väl rätt okej. Fast, jag skulle behöva det dubbla -MINST- för att få det att gå ihop utan hjälp från soc... men men, jag är ju en bit på väg i alla fall.

Nähäpp. Nu ska jag gå och ta bort handduken från huvudet och försöka få nån ordning på kalufsen.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0